Czy jest to możliwe??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to fakt już jesteś mega zajebisty, gratki...Umiem trzymac dobrze garde zadawac ciosy proste sierpowe,hak,low kich high itd.Mialem raz sparing.I czesto było na treningach walka na ucho czyli na otwarta piesc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj troche o walce ulicznej w temacie ulica...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem jak najbardziej możesz ćwiczyć w domu. To może nawet lepiej bo nie stracisz zdrowia na sparingu.
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Post zasługuje na wyróżnienie bez dwóch zdań :roll:Moim zdaniem jak najbardziej możesz ćwiczyć w domu. To może nawet lepiej bo nie stracisz zdrowia na sparingu. W walce bardzo liczy się siła a tego przecież nie masz na treningach tylko na siłowni albo jak się postarasz to w domu. Możesz kupić sobie ciężarki. W powietrzu możesz pracować nad szybkością a to też niezwykle ważne. Trudno jednak doskonalić technikę bez trenera.
Napisano Ponad rok temu
tak napewno mu to pomoże jak czytam wypociny tych "specjalistów" od walki ulicznej to śmiać mi się chce to jak masz zachować się na ulicy można streścić w 10 zdaniach i niepotrzebne jest tu tyle bezsensownego pierdolenia w dziale ulica
adolfone jeśli nie masz sparingów to takie walenie w worek niewiele Ci pomoże[/quote]
Napisano Ponad rok temu
tak napewno mu to pomoże jak czytam wypociny tych "specjalistów" od walki ulicznej to śmiać mi się chce to jak masz zachować się na ulicy można streścić w 10 zdaniach i niepotrzebne jest tu tyle bezsensownego pierdolenia w dziale ulica
adolfone jeśli nie masz sparingów to takie walenie w worek niewiele Ci pomoże[/quote][/quote]
moim zdaniem w domu mozna sobie wyrobic troche siłe i utweirdzić ta nauczoną niezgrabną technike bez rewelacji nic wiecej ...
a na ulice? jak jest 1 lub 2 to jeszcze możesz dać rade ... a jak jest wiecej ? to przypomnij sobie człowieku jak na W/f`ach sie biegało bo wtedy tylko to Ci sie przyda ... wiec moim zdaniem jak chce być bezpieczny na ulicy to ćzwić zamiast bicia Parkour
Napisano Ponad rok temu
a jak jest wiecej ? to przypomnij sobie człowieku jak na W/f`ach sie biegało
Jak jest 3 lepkow w twoim wieku badz starszych, to nawet mimo czarnego pasa zalecalbym ucieczke...
8O ...a na ulice? jak jest 1 lub 2 to jeszcze możesz dać rade ...
A jak ktos nic nie cwiczy, albo cwiczy w domu, to poradzic sobie moze z max 1 przeciwnikiem...
Zastanow sie Red co Ty w ogole piszesz... 8O
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich forumowiczów.Mam pewne pytanie moze wydawac sie dla niektorych glupie ale licze na to ze na nie odpowiecie:).A wiec cwiczylem p kicboxing niecały miesiąc i zaprzestałem cwiczenia poniewaz zatrudniłem sie w innej firmie i niemam wogole czasu na treningi.Czy jest mozliwe kontynuowanie cwiczen ale samemu w domu mam do dyspozycji worek rekawice.Chodzi o to zebym na ulicy poradzil sobie z jakimis debilami:].Pozdrawiam
To tak jakby 7 latka po miesiącu nauki w szkole zabrać do domu, odebrać mu książki i powiedzieć "masz i sie ucz sam. widze czerp z kosmosu"
Napisano Ponad rok temu
lepiej zeby robil cokolwiek niz nie robil nic....
jesli nabierze samej kondycji i poprawi muskulature jego szanse juz sie zwiekszaja...
jesli nie masz mozliwosci cwiczen w sekcji to cwicz w domu, tylko nie mow nikomu ze jestes kickbokserem i sciagnij sobie z neta jakies szkoleniowki, na pewno na tym nie stracisz a zyskasz wiecej niz mialbys siedziec na dupie...
ale jak juz mowili przedmowcy, nic nie zastapi pracy z instruktorem.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fotorelacja z pobytu Pawła Słowińskiego w Polsce
- Ponad rok temu
-
Ile kosztuje ochraniacz na jądra, gdzie to kupić w necie ?
- Ponad rok temu
-
doping w sw?
- Ponad rok temu
-
LIGA K1 RULES RUSZA!!!!!!!!!!!! - 11.02.2007 WARSZAWA
- Ponad rok temu
-
Zawody-11 luty
- Ponad rok temu
-
kondycja