KB czy MT??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A doradzę to, co zawsze. Przyjść, spróbować tego i tego i wybrać to, co Ci bardziej odpowiada. Może jestem dziwny człowiek, ale zdarzało mi się mówić kandydatom do swojej sekcji "idź do klubu takiego i takiego, bo u nas tego, czeko szukasz, nie znajdziesz". Jesli ktoś natomiast do końca sam nie wie, czego szuka, to jedyna możliwość - spróbować i potem podjąć decyzję.
Podejrzewam też, że w ramach jednego klubu w razie czego nie powinieneś mieć problemów ze zmianą specjalizacji, jeśli po jakimś czasie okaże się, że jednak to, co wybrałeś, nie odpowiada Ci do końca...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja pod 3 lata zapasów poszedłbym na MT, bardzo by Ci uzupełniło to braki w stójce i braki w zwarciu, jeźeli chodzi o uderzanie (mówie tu o klinczu i kolanach i łokciach). a Poza tym byś poznał moc prawdziwego lowkicka
po 3 latach zapasow braki w zwarciu? chyba raczej zobaczyl by jak mozna to zwarcie laczyc z uderzeniami bo raczej nie mialby w nim wiekszych problemow... idz na MT po pierwsze modne a po drugie zajebisty styl!! powaznie nie zastanawiaj sie zreszta to ten sam trener wiec nie oczekuj Bieli na jednym a Czerni na drugim stylu mysle ze plynna bedzie roznica!! pozdrawiam... zreszta nie siedz na forum tylko na trening zapierda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"STYL JEST TAK SKUTECZNY, JAK ZAWODNIK KTÓRY NIM WŁADA"
nie pozostaje nic innego jak podpisac sie pod tym rękoma i nogami..
jesli trener uczy KB i MT to jednak pozostaje duzo watpliwosci czy to MT bedzie takie "czyste" i "prawdziwe"
gdzies czytałem ze lepiej zacząć od TKD a potem isc na Taja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. tanie
2. blisko
3. godziny Ci odpowiadają żebyś mógł jeszcze obiad zjeść i z dziewczyną się spotkać
4. zapierdalasz na nich
5. ... i mimo to dobrze się bawisz
6. no, i są sparingi
styl sie nie liczy, IMHO (rzecz jasna jeśli miałoby być to aikido, to ten system się mniej sprawdzi )
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztorm Szczecin
- Ponad rok temu
-
Muay Thai w Gdańsku
- Ponad rok temu
-
Adamek wrazenia....