khalidov vs. drwal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo wyjdzie z formy nim mu zawieszenie minie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawie to by było, gdyby wystąpił i przegrał.no a swoja droga to bylsby to ciekawa walka gdyby Pawel wystapil w zastepstwie hieh jestem za!.
Napisano Ponad rok temu
nie zdziwiłbym sieCiekawie to by było, gdyby wystąpił i przegrał.no a swoja droga to bylsby to ciekawa walka gdyby Pawel wystapil w zastepstwie hieh jestem za!.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co on takiego niby pokazał że ma taką super opinię??!!Uwazam ze Drwal ma szczescie :wink: Mamed by wygral, jest najlepszy!
Napisano Ponad rok temu
Pokazal super technike (i na zawodach graplingowych i na ringu), dobra kondycje, pokazal ze potrafi myslec w czasie walki, niezle boksuje, potrafi kopac no i chyba to juz wszystko.A co on takiego niby pokazał że ma taką super opinię??!!Uwazam ze Drwal ma szczescie :wink: Mamed by wygral, jest najlepszy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dudu na forum klubowym napisał, że nie będzie tej walkiCzy ta info jest 100% sprawdzione ????
szkoda
Napisano Ponad rok temu
Aaaa no chyba ze tak... bo tak szczerze mówiąc to nie słyszałem o nim (w takich sytuacjach wchodzę sobie na sherdoga i lukam z kim mamy do czynienia), a jego rekord na sherdogu nie wydał mi sie zbyt imponujący. No ale skoro taki dobry jest to ok..........Pokazal super technike (i na zawodach graplingowych i na ringu), dobra kondycje, pokazal ze potrafi myslec w czasie walki, niezle boksuje, potrafi kopac no i chyba to juz wszystko.
Napisano Ponad rok temu
Aaaa no chyba ze tak... bo tak szczerze mówiąc to nie słyszałem o nim (w takich sytuacjach wchodzę sobie na sherdoga i lukam z kim mamy do czynienia), a jego rekord na sherdogu nie wydał mi sie zbyt imponujący. No ale skoro taki dobry jest to ok..........Pokazal super technike (i na zawodach graplingowych i na ringu), dobra kondycje, pokazal ze potrafi myslec w czasie walki, niezle boksuje, potrafi kopac no i chyba to juz wszystko.
Napisano Ponad rok temu
sherdog jest mocno nieaktualny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cała prawda o MMA (historia tej sztuki walki)
- Ponad rok temu
-
Poszukuję klubu z treningiem MMA w Tarnowskich Górach
- Ponad rok temu
-
Silva vs Henderson(Pride33)Sylvia vs Couture!!!!???
- Ponad rok temu
-
Rękawice do mma
- Ponad rok temu
-
co sie dzieje z kulakiem? dlaczego nie walczy?
- Ponad rok temu
-
Monster Grand Prix
- Ponad rok temu
-
Nowa organizacja MMA-EliteXC
- Ponad rok temu
-
mma-tv problem
- Ponad rok temu
-
FULL CONTACT PRESTIGE 3-POZNAŃ 25 luty 2007