khalidov vs. drwal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fighter czy w wypowiedzi o amatorskim mistrzu świata w kickboxingu i kilkukrotnym mistrzu polski w karate chodzi ci o Brunona Sokołowskiego??
Tak o niego, bardzo dobry zawodnik, jeśli chodzi o Kyokushin to sądze ze nie ma na świecie zawodnika w jego wadze,który by był w stanie z nim wygrać.
Sorry za mały off topic
Napisano Ponad rok temu
Kimura, wrzuć jakiś filmik z "walki"
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą, Brunon ma niedługo zadebiutować w MMA.Tak o niego, bardzo dobry zawodnik, jeśli chodzi o Kyokushin to sądze ze nie ma na świecie zawodnika w jego wadze,który by był w stanie z nim wygrać.Fighter czy w wypowiedzi o amatorskim mistrzu świata w kickboxingu i kilkukrotnym mistrzu polski w karate chodzi ci o Brunona Sokołowskiego??
Sorry za mały off topic
Napisano Ponad rok temu
Brunon to samo mówił mi o Tomku Drwalu o czym ty wspomniałeś Fighter.
Napisano Ponad rok temu
kill ze Skarzyska jestes ?
Napisano Ponad rok temu
Brunon ma u mnie w szkole (w micku) praktyki i prowadził z nami lekcje mma do tej pory ćwiczyłem zapasy teraz po feriach ma otworzyć swoja własną szkołę mma.
Napisano Ponad rok temu
Ps. tez w przyszłosci mysle o startach w MMA, jednak ja zaczne najpierw od AL MMA ( jak dobrze pujdzie to 26 maja w Warszawie będe chciał wystartowac w AL MMA )
Napisano Ponad rok temu
To nie walczyłeś ze mną najpierw my walczylismy w gardzie z Dominikiem każdy po kolei i mówiłeś mi, że szukasz sparingpartnera, a walczyłeś z moim kumplem który trenuje karate kyokushin i karate budokai i jak pamiętamy walka skończyła się w dosiadzie
Napisano Ponad rok temu
Będzie może jakiś filmik z walki Drwala?
w polsacie chyba gala leci.jak ktoś ma tuner w kompie to niech nagra.będziemy wdzięczni:D
Napisano Ponad rok temu
Tomasz Drwal jest zawodnikiem Grappling Kraków i legitymuje się rekordem w mma 12-1-1. Jest zaliczany do ścisłej czołówki polskiego mma - ciekawostkę stanowi fakt, że pomagał w przygotowaniach Pawła Nastuli do walk w Pride i stał w jego narożniku. Valdas Pocevicius to postać dobrze znana polskim fanom - Litwin stoczył pojedynki z Grzegorzem Jakubowskim (dwukrotnie), Krzysztofem Kułakiem, Mamedem Khalidowem i Michałem Materlą.
(info o wyniku walki nadesłał Kimura)"
Info: kosior.pl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety Tomek podczas treningu doznał kontucji barku ktora uniemożliwa mu walke.
Moim prywatnym zdaniem Mamed ma fuksa
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cała prawda o MMA (historia tej sztuki walki)
- Ponad rok temu
-
Poszukuję klubu z treningiem MMA w Tarnowskich Górach
- Ponad rok temu
-
Silva vs Henderson(Pride33)Sylvia vs Couture!!!!???
- Ponad rok temu
-
Rękawice do mma
- Ponad rok temu
-
co sie dzieje z kulakiem? dlaczego nie walczy?
- Ponad rok temu
-
Monster Grand Prix
- Ponad rok temu
-
Nowa organizacja MMA-EliteXC
- Ponad rok temu
-
mma-tv problem
- Ponad rok temu
-
FULL CONTACT PRESTIGE 3-POZNAŃ 25 luty 2007