Rękawice do mma
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Sory jeśli nie napisałem tego we właściwym miejscu pozdo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam te rekawice kumpel ma takie i sa dobre :-)
Ja tez sie zastanawiam nad kupnem rekawic :-) I nie wiem jakie wybrac
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Doradzcie :-) Jak cos to chcialem tak rekawice od 80zl-100zl :-)
Czekam na propozycje i komentarze :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. do autora tematu - jak zdecydujesz sie wydaj troche wiecej to wejdz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w dzial rekawice do mma i zobacz te czerwone metal boxe za 160 wygladaja kozacko.
Napisano Ponad rok temu
od roku, bardzo sobie chwale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam takie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jeszcze takich nie widzialem ale chetnie zobaczyl bym je na wlasnych raczkach:) zamowiles je z tego sklepu?? masakra bardzo mi sie podobaja!! moze TAKEDOWN bedzie takie mial w ofercie:P:P
Napisano Ponad rok temu
jeszcze takich nie widzialem ale chetnie zobaczyl bym je na wlasnych raczkach:) zamowiles je z tego sklepu?? masakra bardzo mi sie podobaja!! moze TAKEDOWN bedzie takie mial w ofercie:P:P
tak zamawialem z tego sklepu, jak klikniesz na zdjecie to pokaze sie kolejne okienko gdzie bedziesz mial foty z 4 roznych rzutow, rownie jak sie prezentuja na dloni
Napisano Ponad rok temu
tak zamawialem z tego sklepu, jak klikniesz na zdjecie to pokaze sie kolejne okienko gdzie bedziesz mial foty z 4 roznych rzutow, rownie jak sie prezentuja na dloni
wiem wszystko odrazu oblukalem:) hehe sa naprawde niezle:) a jak z jakoscia i trzymaniem sie na rece? czy nie przesuwaja sie na boki? i nie spadaja podczas kulania? pozdrawiam!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem wszystko odrazu oblukalem:) hehe sa naprawde niezle:) a jak z jakoscia i trzymaniem sie na rece? czy nie przesuwaja sie na boki? i nie spadaja podczas kulania? pozdrawiam!!
jakosc jak dla mnie bez zarzutu, one sa sciagane sznurkami (sznurowadlami) nie wiem jak to nazwac i po tym nie slizgaja sie na dloni, jedyny problem to czasami maly palec ucieka - ale to kwestia przyzwyczajenia sie, mi jzu nie spada, kumplowi co je wlasnie dostal 2 tygodnie temu spada raz po po raz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co sie dzieje z kulakiem? dlaczego nie walczy?
- Ponad rok temu
-
Monster Grand Prix
- Ponad rok temu
-
Nowa organizacja MMA-EliteXC
- Ponad rok temu
-
mma-tv problem
- Ponad rok temu
-
FULL CONTACT PRESTIGE 3-POZNAŃ 25 luty 2007