Seminarium K1 oraz MuayThai z Pawłem Słowińskim
Napisano Ponad rok temu
Seminarium odbędzie się 3 lutego w Krakowie. Więcej informacji na plakacie. Wszystkich zainteresowanych udziałem w seminarium prosimy o kontakt z biurem PZMT pod numerem tel. (012) 637 65 26 lub kom. 604 933 122. Liczba miejsc ograniczona - liczy się kolejność zgłoszeń!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ktogoś o awatarze "Muaythai" mogło by zabraknąć na kursie intruktora sportu ze specialnością MuayThai.Sam tam będę
Napisano Ponad rok temu
Seminarium poprowadzi Paul Slowinski z Rafałem Simonidesem, który wrócił po 7 miesięcznym pobycie z Tajlandii. Będzie naprawdę ciekawie 115 kg i 60kg pokaże nam prawdziwe MuayThai
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie Simonides by wystarczył. Jest on kilka klas lepszy ode mnie i duuużo mogę się od niego nauczyć. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jestem na seminarium, oczywiście
pytanie chyba dotyczyło kwestii tego gdzie będziesz podczas kursu instruktorskiego....
Napisano Ponad rok temu
Odpowiedź taka sama (już zbieram kasę :wink: ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wielkie podziękowania dla Pawła i Rafała za dobra robote i cierpliwośc przy pozowaniu do zdjęć i rozdawaniu autografów .
Ogólnie było dobrze, chociaż liczyłem na cos podobnego co było w warszwskim Torwarze z Nestorem, kiedy w zasadzie poprowadził swietny trening, tutaj było dosłowne seminarium a nie trening, więcej siedzenia niz ćwiczenia, ale było dobrze.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
P.S. trochę żałuję że ten obóz z Pawłem nie był reklamowany wczesniej, uzbierałoby sie kasę bo tam musiało być dopiero coś dobrego
P.S. 2 Czekamy na kolejne seminaria - zarówno z PZMT jak i z PZKB, nie wazne kto, wazne że z Muay Thai i z dobrymi zawodnikami
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MT na slasku
- Ponad rok temu
-
Trening MT
- Ponad rok temu
-
Trening MT
- Ponad rok temu