Szeryf - dzieki za info. Teraz mam zgryz. W sumie chcialem Pro Diablo, liczac na to, ze te pierdolniki do wywazania sa wyjmowalne i zawsze mozna miec cos mniej (Diablo) lub bardziej (Pro) profesjonalnego. Widzialem tez model Cobra (mialem w rece w pudelku) i jako jedyny mial on te czerwone gumki. NIe wiem, czy byly juz mocniejsze, ale czerwone byly. Podejrzewam, ze rownoczesnie z zakupem "widel" dokupie mocniejszy naciag.
No dobra chłopaki, ale powiedzcie mi, co z takimi procami robicie?....
Może być tak, że tracą jakąś uciechę. :wink:
Pewnie, ze tracisz
Proce kupuje, bo chcialbym sobie pocwiczyc strzelanie do celu z czegos "niegroznego" i co nie kosztuje majatek. Jasne, ze wolalbym kusze lub pistolecik (kreci mnie Walther P99), ale kusza drogo kosztuje no i jest nielegalna w Polsce (pozwolenia raczej na nowoczesna kusze sportowo-mysliwska nie dostaniesz), a P99 w wersji CO2 jakos mnie nie kreci, bo po co kupowac sprzet, zeby marnowac go na strzelaniu do puszek, bo za uzycie wersji ASG w legalnej grze z kumplami tutaj mozna zarobic kulke z Glocka od gliniarza
Chwilowo mieszkam w bardzo popieprzonym kraju gdzie:
1. na kusze i luk (bez wzgledu na model i jego moc) zadnych zezwolen nie trzeba, wystarczy miec skonczone 18 lat
2. kwitnie mysliwstwo i sport strzelecki z normalnej broni palnej
3. wszelakie wiatrowki (strzelby i pistoety) oraz bron na CO2 jest bez zezwolen powyzej 18 r.z., musi miec tylko znaczek: F w pieciokocie
4. na pistolety ASG patrza sie krzywo i maja obwarowania co do mocy (ja figuruje tu jak przemytnik broni, bo wwiozlem do Niemiec pistolet ASG, ktory nota bene zakupilem calkowicie legalnie w sklepie w Niemczech kilka miechow wczesniej, a wywiozlem do Polski, zeby postrzelac sie z kumplami 8O )
5.
strzelanie z procy z podporka jest zabronione!!!! (chwilowo nie wiem jak posiadanie) Wiec biorac pod uwage ten kraj wybieram do zabaw na celnosc proce, bo w razie kontroli latwiej ukryc, ze ma ona podporke, szczegolnie jesli podporka jest skladana.
A model Cobra, ktory widzialem, jest wlasnie sprowadzany specjalnie na Niemcy i nie posiada ani podporki, ani tego "celownika" z przodu, ktore sa widoczne na zdjeciu w podanym przeze mnie linku :? I baw sie tu czlowieku :roll: