SureFire E1L,Huntlight FT02xj albo ...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
BOSSS
p.s:Jak dojdzie LL v6 mod xre to coś skrobne, foto tez bedzie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Michał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.s:Czekam na odp to wcześniejszych pytań. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mialem E1L I E2L i powiem, ze w tym przedziale cenowym da sie kupic o wiele lepsze latarki i mniej awaryjne... bolaczka tych surefire'ow jest wlacznik, ktory lubi sie zacinac (MIALEM, wiec wiem)
nie spodziewaj sie jakis oszalamiajacych osiagow, bo te glowice nie sa szczegolnie mocne - 25-30 lumenow
jedyny plus, ze fajnie wygladaja i tyle... ani ekonomiczna, ani silna i droga
Napisano Ponad rok temu
hehehe..przede wszystkim mała...światło wystarczajace do wszystkiego- nawet do oslepienia na chwilke- swieci bardzo dobrze ! i ma rzeczywiście te 30 lumenów a nie udawane 30 ,mniej niz jedna bateria raczej nigdzie nie wchodzi w gre ale przyznam że taki HDS jest ekonomiczniejszy.... DROGA..to jedno z czym sie moge zgodzić w pełni ale jakość kosztuje.wykonanie the best..jedyny plus, ze fajnie wygladaja i tyle... ani ekonomiczna, ani silna i droga
nie wiem co tam z tym wyłącznikiem ci sie zacinałao...mi przez dwa lata uzytkowania nic jakos nie przeszkadza..mam głowice II gen..jedynka rzeczywiście jest słabsza a żarnik całkiem inaczej swieci..
Napisano Ponad rok temu
mialem E1L I E2L i powiem, ze w tym przedziale cenowym da sie kupic o wiele lepsze latarki i mniej awaryjne..
jakie ?? ja jedynie widze HDSa 42
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez kiedys probowalem otworzyc glowice by wymiecic emiter, ale wiedz, ze to sztuka bardzo trudna (mi sie nie udalo) chyba ze wchodzi w gre uszkodzenie obudowy
pozatym nie wiem czy TIR zamontowany w KL1 bedzie wspolpracowac z cree
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wylutowanie i wstawienie Cree nie powinno być specjalnie trudne, pamiętać trzeba że Cree wymaga innego kształtu odbłyśnika bo inaczej wiązka będzie bardzo rozproszona.
Ja do eksperymentów wolę jednak CPF LE :
niedługo zamieszka w niej cree
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,Jeśli ktoś ma możliwośc to mógł by zrobic mi foto głowicy KL1 Gen II.Najlepiej z kazdej strony i rozkreconej dokładnie zeby zobaczyc jej budowe szukalem tego na .pl stronach cpf tez przeszukalem ale nikto sie nie kwapil wrzucić takich fotek
ja tez szukalem na CPF i znalazlem[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Masz tam zdjęcia rokręconej głowicy, krok po kroku. Kolesie robią mod'a tej głowicy, efekt jest naprawdę niezły.
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może poczekaj na te nowe cuda, które znalazł Mel. :wink:
Coś mi się widzi, że jeśli technicznie będzie to realne, to w którejś z moich świeczek taki zamieszka. :twisted:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czyżby podróbka? A moze to OEM? Gladius issue
- Ponad rok temu
-
uszkodzony minimag led 3w
- Ponad rok temu
-
Maxpedition typhoon i system hydracyjny do niego...?
- Ponad rok temu
-
O-ringi gwinty i smar...
- Ponad rok temu
-
Sprowadzenie latarki z light-edge.com
- Ponad rok temu
-
Maglite MOD (na papierze)
- Ponad rok temu
-
opinie o kurtce rothco