Wszyscy wszystkim ślą życzenia...
Napisano Ponad rok temu
Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia i Nowego 2007 Roku życzę Wszystkim którzy są związani ze sztukami i sportami walki oraz Waszym bliskim wiele radości, zdrowia i przede wszystkim wspaniałych sukcesów /organizacyjnych, sportowych, szkoleniowych, finansowych/, satysfakcji i zadowolenia z treningów niezależnie od tego jaką dyscypliną się zajmujecie i w jakiej organizacji działałcie !
Szczególnie serdecznie pozdrawiam karateków szkoły shotokan z Polskiego Związku Karate, Polskiego Związku Karate Tradycyjnego, Polskiego Związku Karate Shotokan, Polskiego Związku Karate Fudokan /w organizacji/, JKA Polska, WSI Polska i innych
Na forum życzę wszystkim użytkownikom więcej umiaru w opianiach, mniej agresji w wypowiedziach oraz więcej szacunku dla innych, dla tego co robią - a przez to więcej szacunku dla samych siebie...
Oss !
Napisano Ponad rok temu
dolaczam sie do zyczen
oss... poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Większej pokory, bardziej otwartego umysłu, mniejszego wpływu emocji na to, co się robi, nie wyznawania jedynej słusznej drogi w jakiejkolwiek dziedzinie oraz jeszcze większej ilości potu, krwi i łez zostawionych na macie, która zawsze prawdę powie, życzę ja, Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy, tak Wam, jak i sobie. Wesołych, ciepłych i pogodnych świąt!
Napisano Ponad rok temu
Łybuś
Napisano Ponad rok temu
Poza tym nie za dużego obżarstwa przy stole, by po świętach wrócić sprawnym i wypoczętym na treningi i wskoczyć w Nowy Rok 2007 z duża ilością energii....
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę aby każdy pod choinką znalazł to co oczekiwał!!
Napisano Ponad rok temu
No cóż , skoro juz takowy istnieje to chciałbym wszystkim trenujący karate życzyć spokojnych i rodzinnych świąt, a w nadchodzącym roku wytrwałości w treningach i siły w pracy nad swoim ciałem i psychiką.
Jednocześnie składam szczególne życzenia dla wszystkich sekcji SHIDOKAN w Polsce, oraz dla mojego trenera , wraz z całą paczką z Łodzi :-) - szczególnie Winca, Aborygena, Jordana no i niech stracę - > Mariana też , a także resztę nie wymienionych oraz nowych trenujących , których nie miałem jeszcze okazji lepiej poznać .
Świąteczno-noworoczne OSS
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dziwaczne style???
- Ponad rok temu
-
MP Shinkyokushin
- Ponad rok temu
-
Znany trener ze Szczecina zatrzymany...