Ich troje w klatce :E
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
zreszta chlopaki z S sami cwicz(yli)a bjj, a transiory z IT nie maja o tym pojecia i cwiczyli conajwyzej ujezdzanie wtyczek analnych. zapewne pan rezyser mial wizje a zespolowi bylo za jedno do jakiego "scenariusza" beda grali.
bedziesz sie smazyl w piekle za to porownanie
edyta: zreszta Attitude to juz dosc sedziwy kawalek i teledysk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
wlasnie, ze nie. zostalo pokazane jako brutalne mordobicie i tylko dzieki boskiej interwencji sie nie pozabijali.
MMA zostało tu pokazane jako uduchowiony sport (...)
Kazdy ma inny punkt widzenia i inaczej odbiera ten teledysk, co by nie było spełnił swoją główną rolę: wywołuje sensacje i zainteresowanie i o to chodziło.
Co do promocji, jak by mi kazali pomachać parę minut w klatce i dostałbym za to kasę to czemu nie ?
Ps. Wiśniewski zna się na MMA więcej niż myślicie.
Napisano Ponad rok temu
Dlatego nie ze kase bym wydal a swiadomosc ze wystąpilem w gównie zostalaby na cale życie.Co do promocji, jak by mi kazali pomachać parę minut w klatce i dostałbym za to kasę to czemu nie ?
Napisano Ponad rok temu
nie dosc, ze teledysk zenujacy to jeszcze muzyka splagiatowana/skopiowana w 100%... co ten człowiek sobą reprezentuje ?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chcieli pokazać, że jak to ktoś wcześniej napisał Bóg uchronił przed masakrą w klatce to nie rozumiem. Przecież to jest właśnie taki sport!
Mogli sobie wyreżyserować jakiś wypadek w którym pijany kierowca potrąca człowieka a Boska interwencja ratuje go przed śmiercią. Było by bardziej trafne i może pouczające od tego co zrobili... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nie, jeśli na płycie znajdą się odpowiednie adnotacje. Wtedy będzie to tylko coś w stylu przetłumaczonego covera.to jeszcze muzyka splagiatowana/skopiowana w 100%... co ten człowiek sobą reprezentuje ?
Napisano Ponad rok temu
Z tego co zauważyłem to jest to teledysk promujący całą płyte - "7 grzechów głównych" - i pewnie w nastepnych teledyskach bedzie boks, kolarstwo ew. pływanie synchrobiczne . I żeby nie było to jestem wierzący i nie podoba mi sie że ktoś kto miał 3 żony i jest pewnie jeszcze gejem - śpiewał o moralności.
Pozdr.
bloody
Napisano Ponad rok temu
A ja nie widze nic dziwnego w tym teledysku - zapewne wiekszość ludzi słuchających ITroje jest święcie przekonana że po walce w klatce zwycięzca zjada pokonanego i jego dzieci a kobiete gwałci i sprzedaje. A tu niespodzianka bo dzieki wielkiemu srebrenemu krzyżowi jeden sie nawrócił i oszczedził przeciwnika. Niestety ale ten teledysk nie zmieni obrazu mma w mediach.
Nikt nie mowi ze jest cos dziwnego. Teledysk ukazuje MMA wlasnie w takim swietle jak opisales, czyli niemal jak walke na smierc i zycie w koloseum. I z tym sie duzo osob nie zgadza.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
film podobny do 9 kompanii????
- Ponad rok temu
-
filmy fabularne anime sw
- Ponad rok temu
-
Fight science
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal Hl vid
- Ponad rok temu
-
najlepsi z najlepszych 1
- Ponad rok temu
-
Nicky Cruz opowiada... historia prawdziwa (aktualny adres)
- Ponad rok temu
-
Karaev HL
- Ponad rok temu
-
Czy mma tracker Padl?
- Ponad rok temu
-
virtual pro mma 0_o
- Ponad rok temu
-
"Współcześni Gladiatorzy"