Kluby w Poznaniu
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Kluby w Poznaniu
Siemka
mam taką prośbe do osób orientujących sie w temacie:-), jakie kluby sa najlepsze w Poznaniu i gdzie. Chcę zacząć trenować Bjj. Z góry dzieki. Jesli taki temat juz byl to sorki jestem tu nowy
Pozdr
mam taką prośbe do osób orientujących sie w temacie:-), jakie kluby sa najlepsze w Poznaniu i gdzie. Chcę zacząć trenować Bjj. Z góry dzieki. Jesli taki temat juz byl to sorki jestem tu nowy
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Re: Kluby w Poznaniu
Cyklon/Alliance Team Poland Sebastian Slowek- luta livre,bjj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Strefa Walki Karol Matuszczak -bjj,mma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
MMA Poznań - Paweł Jóżwiak - bjj,mma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kolejnośc przypadkowa,najlepiej zajrzec wszedzie,sprobowac, a przede wszystkim ustrzec sie glupich pytan. Pozdrawiam i zycze powodzenia :twisted:
Strefa Walki Karol Matuszczak -bjj,mma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
MMA Poznań - Paweł Jóżwiak - bjj,mma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kolejnośc przypadkowa,najlepiej zajrzec wszedzie,sprobowac, a przede wszystkim ustrzec sie glupich pytan. Pozdrawiam i zycze powodzenia :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy można kupić szkoleniówki?
- Ponad rok temu
-
3 Puchar Berserkerów
- Ponad rok temu
-
Dutch Open 2006
- Ponad rok temu
-
Seminarium Z Mariuszem "Manolo" Linke Wrocław
- Ponad rok temu
-
ADCC Otwarte Mistrzostwa Polski - podsumowanie.
- Ponad rok temu
-
Kto zostawił koszulke PIT BULL na ADCC w Krakowie?
- Ponad rok temu
-
Oficjalne otwarcie SZKOLY WALK i LINKE GOLD TEAM WROCŁAW
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Grappling Jiu-Jitsu @ Argentyna
- Ponad rok temu
-
bjj Kalisz
- Ponad rok temu
-
REBEL gi - pytanie