filmy fabularne anime sw
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio ogladalem calkiem niezly (moim zdaniem :-) ) Film japonski w klimatach bajkowych o tytule "Shinobi". W sumie wczesniej jakos takie klimaciki niezbyt mnie krecily, ale film calkiem milo mnie zaskoczyl, bo poza calkiem niezlymi walkami, oczywiscie z bajkowa otoczka w tle, byl nawet calkiem dobry scenariusz :-)
Ogladaliscie moze filmik Ayame? Sa juz dwie czesci tego, ale niestety w wypozyczalniach u mnie nie ma takich tytulow na polkach, a sciaganie z netku dosc dlugo trwa, wiec moze sie skusze o kupno, tylko kwestia czy warto
Jak znacie jakies niezle japonskie, chinskie produkcje w podobnych klimatach to dajcie znac :wink:
z japonskimi pozdrowieniami
arigato
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ogladaliscie juz filmik "Devilman"?
Napisano Ponad rok temu
Chwalony jak chwalony. Fajne dziełko, klimatyczne, podobało mi się, ale do "Przyczajonego tygrysa..." się nie umywa, a co dopiero do "Rashomona" (ten sam sposób opowiadania historii z perspektywy kilku osób, a o ileż dziesięcioleci wcześniej i o ileż lepiej zrealizowany).Dziwne, ze film "Hero", ktory jest tak chwalony...
Napisano Ponad rok temu
Wszystko zalezy z jakim podejsciem ogladasz Hero. Mnie zachwycily swietne ujecia, operowanie kolorami zaleznymi od opowiadanej historii, ale z drugiej strony film sie momentami dluzy, dlatego pewnie wielu osobom sie on nie podobal.Dziwne, ze film "Hero", ktory jest tak chwalony spowodowal u mnie taka sennosc, ze chrapalem w polowie ogladajac tego "hiciora"
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fight science
- Ponad rok temu
-
Tomasz Drwal Hl vid
- Ponad rok temu
-
najlepsi z najlepszych 1
- Ponad rok temu
-
Nicky Cruz opowiada... historia prawdziwa (aktualny adres)
- Ponad rok temu
-
Karaev HL
- Ponad rok temu
-
Czy mma tracker Padl?
- Ponad rok temu
-
virtual pro mma 0_o
- Ponad rok temu
-
"Współcześni Gladiatorzy"