Najlepsza firma kimon do bjj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo to sa rozne sprawy. Nie wiem czy jest sens cwiczyc w kimonku z kolnierzem ktorym trudno jest udusic? No i sie meczyc bo taki kolnierz jest bardzo sztywny i niewygodny a cale kimonko pancerne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mizuno pozniej koral i dragao... dragao bardzo dobre poł mojego klubu go ma bardzo dobre twarde kimono strasznie trudno sie je chwyta :wink:
mizuno wiem ze ma do judo a do bjj tez maja kimona?
Napisano Ponad rok temu
8 miesiecy uzytkowania i stan jak nowy( nie liczac sprania koloru) Po praniu sie troche zmneijszylo. ale akurat dopasowało sie.
Kolejny moim nabytkiem bedzie jeszcze raz Keiko[/center]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uzywa ktos na przyklad vulkan'a?
niech ci co pisza, pisza jakie kimona uzytkowali i podawali argumenty co jest dobre a co nie.
Ja uzywalem machado, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (summer gi ultra light) i keiko raca.
machado oddalem koledze bo bylo troche za duze. generalnie slabo lubilem to gi bo jakos nie lezalo na mnie, nie czulem sie w nim swobodnie.
kupilem vulkana i to gi jest bardzo bardzo zajebiste. lekkie miekkie, wygodne i niesamowicie trwale.
uzywam vulkana na zmiane z nastepnym gi ktore kupilem czyli keiko raca, ale uzywam vulkana czesciej bo jest o wiele lepszy. keiko ma sztywny kolniez i spodnie z tez z troche sztywnego materialu co sprawia ze nie czuje sie w nim tak dobrze jak w vulkanie.
i spodnie w keiko sa waskie. generalnie keiko jest ok ale drugi raz bym nie kupil takze dlatego ze odprula mi sie ta obszywka na rekawie mimo iz kupielem keiko po vulkanie i vulkana uzywam czesciej niz keiko.
po za tym vulkan kiedy go kupowalem byl prawie 2 razy tanszy od keiko 80 usd w stosunku do 150 usd
musze przetestowac korala w przyszlosci jak mi sie keiko rozsypie ale generalnie zaczelo wkurzac mnie gi i teraz turlam sie glownie w sw.
Napisano Ponad rok temu
Keiko
8 miesiecy uzytkowania i stan jak nowy( nie liczac sprania koloru) Po praniu sie troche zmneijszylo. ale akurat dopasowało sie.
Kolejny moim nabytkiem bedzie jeszcze raz Keiko[/center]
ja mam takie pytanie trenuje bjj od 4 miesiecy (wczesniej tylko luta livre) i mam kimono keiko raca dla mnie jest ok ale mogł by mi ktoś powiedzieć jak keiko wypada w porównaniu do innych kimon bo to moje pierwsze kimono i nie mam porownania??;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HCK - najtrwalsze, najwygodniejsze i mozna dopasowac bardzo dokladnie do wlasnych rozmiarow. na szczescie ma za malo badziewiarskich naszywek, wiec je niewielu ludzi kupuje ("lepsza" szmatka od korala z fajnymi malowankami : )
pozdro
LB
Hehe, mnie właśnie denerwują te naszywki na Koralu ;P
Napisano Ponad rok temu
co sadzicie o tym gi? kupilibyscie je? czy to ze jest ono teoretycznie letnim gi nie powoduje latwych uszkodzen itp?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
http://jiujitsuprogear.com//product_info.php?cPath=21_44&products_id=291&osCsid=55d2354b2c92ab333dd9c47df7fde090
co sadzicie o tym gi? kupilibyscie je? czy to ze jest ono teoretycznie letnim gi nie powoduje latwych uszkodzen itp?
pzdr
Cóż, podejrzewam, że gi ważące jakieś 1,3 kg (3 lbs) nie może być grube, a jak nie jest grube to na pewno nie należy do najbardziej wytrzymałych. Na moje oko nie posłuży Ci za długo, ale cóż, zawsze możesz spróbować i podzielić się opinią
Napisano Ponad rok temu
http://jiujitsuprogear.com//product_info.php?cPath=21_44&products_id=291&osCsid=55d2354b2c92ab333dd9c47df7fde090
pzdr
Cóż, podejrzewam, że gi ważące jakieś 1,3 kg (3 lbs) nie może być grube, a jak nie jest grube to na pewno nie należy do najbardziej wytrzymałych. Na moje oko nie posłuży Ci za długo, ale cóż, zawsze możesz spróbować i podzielić się opinią
zden:
nie gadaj bzdetow jak nie wiesz.
bartekcopa:
mam to gi od ponad roku. jest duzo trwalsze od keiko raca ktore tez mam i jest zajebiscie lekkie i wygogne.
napisalem zreszta recenzje wczesniej wiec sobie przeczytaj. jest to zajebiste gi ktore bardzo polecam. kupilem je w tym samym sklepie internetowym. jeszcze jedno sobie kupie takie gi.
po za tym czasami jak na zawodach wazenie jest w gi, to w tym gi mozesz teoretycznie wazyc wiecej a i tak wejsc do kategoprii...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SW przed wieczorem Lublin
- Ponad rok temu
-
rushguard dragao
- Ponad rok temu
-
11.11.2006 OSLO -"Ghetto fight"
- Ponad rok temu