Będzie nowy Fenix!
Napisano Ponad rok temu
Sssstrrrrasszzznie szybcy są bracia Chińczycy....
-- M.
Napisano Ponad rok temu
A ja mam dylemat U2 czy L5...
Michał
Napisano Ponad rok temu
Michał, dużo niedobrego pisały userki U2 na CPF. Ich zdaniem usterkowość tego ustrojstwa przekracza wytrzymałość przeciętnego samca i rośnie odsetek przemocy domowej. A tak serio - znajdziesz bez trudu odpowiednie wątki.Zapowiada się nieźle. Czekamy na cenę.
Michał
-- M.
Napisano Ponad rok temu
pozdr
P_P
Napisano Ponad rok temu
TEż się tak włąśnie zastanawiam, czy wobec powyższego nie zaczekać na nowego Fenixa z Cree na pokładzie. Wszak free shipping z Fenic Store jest.Michał, dużo niedobrego pisały userki U2 na CPF. Ich zdaniem usterkowość tego ustrojstwa przekracza wytrzymałość przeciętnego samca i rośnie odsetek przemocy domowej. A tak serio - znajdziesz bez trudu odpowiednie wątki.Zapowiada się nieźle. Czekamy na cenę.
Michał
-- M.
Co do U2 to mam sprawdzoną sztukę (lekki donut, bialutka) do wzięcia, która chodzi na 18650, których mam kilkanaście w szufladzie. I tak sie bije z myślami.
Michał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czekam niecierpliwie na ten wynalazek. A tak bajdełej, czy kto jeszcze pamieta latarki Surefire ?
Siur-frajery sprzedaje bjsystem. Przelicznik wychodzi koło 10 złociszy za dolara :2gunfire:.
-- M.
Napisano Ponad rok temu
Czyżby Cree X-lamp miało 2x większą wydajność (około) niż LuxIII ???
I dlaczego do ciężkiej cholery to nie ma wyłącznika clickie!!! :sad:
Niemniej jednak cholernie ciekawa propozycja. Ciekawe, jaka będzie cena... Obstawiam ~50USD za Lux i 70USD za Cree...
Napisano Ponad rok temu
To nowy produkt XR-E. I ma 2x wiekszą wydajność. Już opublikowali (tzn. Cree opublikowało) wyniki pomiarów w integrating sphere, wyszło średnio 85 lm/W. Luxeon Uxxx to maks 113 lm/3W ==> 37 lm/W.Where's the catch Panowie?
Czyżby Cree X-lamp miało 2x większą wydajność (około) niż LuxIII ???
-- M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i juz sam nie wiem czy zamawiać body do L1T na CR123A czy czekać na P1D CE :?
a moze pojawią się jeszcze jakieś nowe Fenixy na gwiazdkę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... a tak swoją drogą to z niecierpliwością czekam na wersję Cree w body L1T zasilanym CR123A
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
W zestawie oprócz latarki, zapasowy oring oraz klips do kluczy. Całość w eleganckim pudełeczku, więc bardzo nadaje się na prezent. Oddam za 175,- zeta wraz z kosztami przesyłki.
Napisano Ponad rok temu
I ja chyba się przełamie, choć sposób włączania tego akurat modelu mi jakoś nie leży. :wink:Bardzo lubie Latareczki tego producenta i właśnie miałem kupić P1 na zime ale chyba poczekam na P1D CE.Wszystko pieknie ale ciekawe jaka bedzie cena bo jesli coś kolo 100$ to chyba wylonduje w mojej kieszenie zwykła P1!!!
Będę miał zarębisty brelok do kluczy.
Napisano Ponad rok temu
I ja chyba się przełamie, choć sposób włączania tego akurat modelu mi jakoś nie leży. :wink:Bardzo lubie Latareczki tego producenta i właśnie miałem kupić P1 na zime ale chyba poczekam na P1D CE.Wszystko pieknie ale ciekawe jaka bedzie cena bo jesli coś kolo 100$ to chyba wylonduje w mojej kieszenie zwykła P1!!!
Będę miał zarębisty brelok do kluczy.
Oj bedzie niezly breloczek
Napisano Ponad rok temu
Może trochę sporawy, ale za to z zarębistym kopnięciem :twisted:Oj bedzie niezly breloczek
Napisano Ponad rok temu
No to Pany nie jest źle.Są już oficjalne ceny:
P1D - 50$
P1D CE - 70$
Pewnie P1D CE po szale świątecznych domowych zakupów u Cassiniego w kieszeni zagości...
Mam tylko nadzieję, że elektronika w nim będzie poprawnie pracować na akumulatorach. Powinna, bo niby robi do 4V...
Prorok, czy jak? 8OObstawiam ~50USD za Lux i 70USD za Cree...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
INOVA T2 - problem
- Ponad rok temu
-
Latarki Arcas
- Ponad rok temu
-
Problem z Petzl Tikka
- Ponad rok temu
-
historia vicka
- Ponad rok temu
-
Nowe LED Lensery
- Ponad rok temu
-
Latareczka
- Ponad rok temu
-
[poradnik] luxeon/cree + body - jak zabudowac w latarke?
- Ponad rok temu
-
Rękawiczki
- Ponad rok temu
-
jaka latareczka przy kluczach?
- Ponad rok temu
-
survival-ksiazki
- Ponad rok temu