Wczoraj wracam z imprezy od kumpla no i ide ciemno wszedzie. idzie jakiś dwoch łebków no to ja rękę do kieszeni bo tam miałem nóz ale tu nagle sie zatrzymałem nie i mysle sobie....
-Jest ich wiecej ! a jak oni mają tez nóz ?
-gdzie ich zatakowac przeciez ja takim czyms moge sobie zwalic całe zycie ale nie zostawiłbym ich krwawiacych na chodniku albo coś
-ale zwalic sobie całe zycie przez 5 zł czy 300 zł ?
-albo mysle sobie postrasze ich tylko i moze odejdą (raczej mało realne )
-uciekać ?
-jak bym chciał obronic sie nozem przekroczył bym nasze prawo napewno a co za tym idzie
moze bym pracy nie dostal ani zadnej szkoły a tylko za to ze szłem kiedys w nocy....?
ale naszczescie nic sie nie stało nawet sie nie zatrzymali
 ale nie daj Boże bo naprawde nie wiem co bym zrobił. Nie wie moze ktos był w takiej sytuacji . Wiem ze 100% wyjasnia nie ma !ale chce wiedzieciec jakie jest wasze zdanie   ?
   ale nie daj Boże bo naprawde nie wiem co bym zrobił. Nie wie moze ktos był w takiej sytuacji . Wiem ze 100% wyjasnia nie ma !ale chce wiedzieciec jakie jest wasze zdanie   ?

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty 

Co sie okazalo ktorys z kolesi z tamtej dyskoteki poczul sie widocznie dotkniety tym,ze okazali sie za ciency...i zadzwonil na Policje opowiadajac im jak to straszylem wszystkich nozem...
  Co sie okazalo ktorys z kolesi z tamtej dyskoteki poczul sie widocznie dotkniety tym,ze okazali sie za ciency...i zadzwonil na Policje opowiadajac im jak to straszylem wszystkich nozem...  Nie wiem jak by sie sprawa potoczyla dalej gdyby nie to,ze po dokladnym pszeszukaniu okazalo sie,ze noza nie posiadam...ale 48 to raczej mialbym pewne.Tak wiec juz samo posiadanie przy sobie jakiegos ostrza moze stwarzac problemy...
   Nie wiem jak by sie sprawa potoczyla dalej gdyby nie to,ze po dokladnym pszeszukaniu okazalo sie,ze noza nie posiadam...ale 48 to raczej mialbym pewne.Tak wiec juz samo posiadanie przy sobie jakiegos ostrza moze stwarzac problemy...

FaceBook
 FaceBook