Akademia Technik Walki Gdańsk? - opinie
Napisano Ponad rok temu
Czy jest tu moze ktos kto cwiczy Kickboxing albo Box na ATW w Gdansku? Lub tez moze inny rodzaj SW. Chcialbym zasiegnac opinii, jak oceniacie poziom tego klubu? Przeszukalem juz forum i nie znalazlem zbyt wielu ciekawych informacji, strona tez nie prezentuje sie zbyt ciekawie. Prosze o pomoc.
Dziekuje za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Ja trenowałem tam około 6 m-cy kick-boxing w zeszłym roku, potem zmieniłem klub (dlatego że się przeprowadziłem)
Nie powinno pisać się źle o byłej, w tym przypadku, szkole a wyglądało to tak:
trener był spoko, nieźle uczył, czasem dał w kość, trochę mało krzyczał jak ktoś się oper-alał ale nie było źle.
trochę zaniedbana była praca nóg przy ciosach i sama praca rąk + mało sparingów (nawet zadaniowych) a jak już były to słabo zorganizowane i brali udział nawet początkujący, co raczej nie powinno się zdarzyć.
Najbardziej wkurzające było to że treningi potrafiły być odwołane bez uprzedzenia bo albo nie było trenera, albo nikogo kto by otworzył klub. W ciągu pół roku kilka razy zdarzyła się sytuacja że zamiast trenera trening prowadził właściciel szkoł, ale że jest judoką czy bjj to w zasadzie ograniczyło się do gimnastyki.
Co do sekcji muay thai to klub cały czas czekał na trenera więc nie wiem sekcje trenowały połączone kick-a.
Klub trochę zajeżdża komerchą, niewiele dobrego słyszałem też o bjj ale to plotki więc nie potwierdzam.
Z plusów to nawet fajna sala, dużo sekcji (może to minus), lokalizacja - klimat, wporzo trener (jak był ).
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Widze, ze cos malo osob trenuje w ATW, albo wstydzi sie przyznac, ze tam trenuje Albo po prostu nie ma czasu odpowiedziec na topic. No coz, moze ktos jeszcze sie znajdzie?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ramon Dekkers by kyho - muza
- Ponad rok temu
-
18.11.2006 Kolejna edycja Ligi Muay Thai
- Ponad rok temu
-