wazelina w pięsci
Napisano Ponad rok temu
teraz zobaczymy co i jak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie jest to samo. Poza tym nie gloryfikujmy tak tego robienia pompek na kostkach bo aż tyle nie daje.Z tego co ja wiem to na wzmocnienie pięści się robi pompki na kostkach albo uderza w coś twardego a nie wazeline wstrzykuje czy inne sylikony. Co za głupoty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może mi ktoś wyjaśnić po co sobie wbijać gwóźdź w głowę? Aby trafić do szpitala? To nie lepiej sobie rękę połamać??
Napisano Ponad rok temu
w końcu to jakiś tłuszcz jest, ale nie sądze aby to za zdrowe było...
pamiętacie był sobie kiedyś taki koleś, co pod biceps sobie jakiś tłuszcz wstrzykiwał(synthol [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i z tego co wiem poza "dziwnymi" kształtami mięśni coś tam się im zatykało, ale co to nie wiem....
Napisano Ponad rok temu
wtedy dostanie gips i z powrotem trafi do celiAby trafić do szpitala? To nie lepiej sobie rękę połamać??
KruK - jest pewna róznica - tą wazeline czy inny szajs wprowadza się pod pewnie skórę, a synthol wstrzykuje się głęboko do mięśnia, tam gdzie jest dużo naczyń krwionośnych, poza tym jest własnie do tego przeznaczony, czyli np. nie zawiera bakterii i innych syfów [przynajmniej nie powinien].
Tak sie zastanawiam co ten topic ma wspólnego z tematyką działu "ULICA" ?
Napisano Ponad rok temu
Wstrzykiwać se jakieś gó**o w łapy :? :? co za kretynizm ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
w autobusie
- Ponad rok temu
-
Jeden strzał na cwaniaka?
- Ponad rok temu
-
Taekwondo cz Karate
- Ponad rok temu
-
Jak zachować się w takiej sutuacji?
- Ponad rok temu
-
Ju-Jutsu czy Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Walka z psem
- Ponad rok temu
-
Nozyk i dyskoteka... (Wrocław, 15.10.2006)
- Ponad rok temu
-
Panna agresorką?
- Ponad rok temu
-
głową w ściane...?
- Ponad rok temu
-
ulica a le parkour
- Ponad rok temu