staw skokowy po skretowce (czy innym leglocku)
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
staw skokowy po skretowce (czy innym leglocku)
w czasie wakacji bawilem sie troche z kumplem w sparringi submission. ostatni skonczyl sie tak, ze kumpel zalozyl mi skretowke (albo leglock - nie widzialem dokladnie ). chcialem przetrzymac i nie odklepalem, tylko w pewnym momencie krzyknalem z bolu, wiec puscil i bylo po walce.
no i od wakacji juz ze dwa miesiace minely, a ja odczuwam (niewielki bo niewielki ale zawsze) bol w stawie skokowym. zazwyczaj po treningu lub podczas rozciagania. mam w grudniu wazny egzamin sprawnosciowy i chcialbym zeby ta kontuzja mi jakos przeszla w koncu...
co robic? przeczekac? smarowac czyms? kupic sciagacz na staw? prosze o jakies sugestie.
no i od wakacji juz ze dwa miesiace minely, a ja odczuwam (niewielki bo niewielki ale zawsze) bol w stawie skokowym. zazwyczaj po treningu lub podczas rozciagania. mam w grudniu wazny egzamin sprawnosciowy i chcialbym zeby ta kontuzja mi jakos przeszla w koncu...
co robic? przeczekac? smarowac czyms? kupic sciagacz na staw? prosze o jakies sugestie.
Napisano Ponad rok temu
Re: staw skokowy po skretowce (czy innym leglocku)
do lekarza... najparwdopodobniej nic Ci już nie zaleci po takim czasie ew. jakąś rehabilitacje. ja skreciłem koledze kostke ponad miesiac temu bo nie odklepał jak go złapałem na dzwiognie na kostke bo skrzyzowła nogi jak był mi za plecami to tez go boli do dzisiaj. niestety takie bóle sie moga dosc dlugo utrzymywac. BTW skretówka działa na kolano zazwyczaj nie na kostke o ile się orientuje. miałeś prawdopodbnie albo kimurę (czy tam klucz, zawsze mi sie myli) na stopę albo taktarova załozonego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wałek rehabilitacyjny
- Ponad rok temu
-
Tauryna-czy ktos soć o tym wie??
- Ponad rok temu
-
Na treningu- pić czy nie pić?
- Ponad rok temu