CO Z TYMI "POCZĄTKYUJĄCYMI"?? :)
Napisano Ponad rok temu
niech mi to ktoś na pisze tutaj raz jeszcze....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Osobiście nie potrafiłbym spojrzeć w oczy kumplom z klubu, gdybym startował w początkujących, mimo że nie byłbym. I nie chodzi tylko o czas ćwiczenia bjj, przecież np. dobrzy judocy też znają te techniki...
2. Kaszana to jest, jak taki gostek startuje w początkujących i przegrywa pierwszą walkę, hahaha.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a już tyle bjj-owców chwaliło się,że bjj jest takie za...ste,że biały w bjj może obrobić czarny pasek w judo,więc nie widzę problemu,gdy taki judoka walczy z białym pasem bjj.sam się wprosił,to niech się sam broni
oj znam takie przypadki, zdażyło mi się nawet widzieć na własne oczy taką akcję (nie chcę broń Boże wywoływać kolejnej dyskusji "moje kungfu jest lepsze od twojego kungfu)
Napisano Ponad rok temu
a już tyle bjj-owców chwaliło się,że bjj jest takie za...ste,że biały w bjj może obrobić czarny pasek w judo,więc nie widzę problemu,gdy taki judoka walczy z białym pasem bjj.sam się wprosił,to niech się sam broni
oj znam takie przypadki, zdażyło mi się nawet widzieć na własne oczy taką akcję (nie chcę broń Boże wywoływać kolejnej dyskusji "moje kungfu jest lepsze od twojego kungfu)
doświadczyłem tego na własnej skórze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dowartościować to się chciałem ja, jak się dowiedziałem, że właśnie odklepałem czarny pasek judomck* możesz rozwinąć myśl? W każdym sporcie są tacy ludzie... Kombinują z wagą, wiekiem, stażem treningowym :? , ale nic się na to nie poradzi. Moim zdaniem takie osoby są jakieś zakompleksione i skoro chcą się w ten sposób dowartościować to ich sprawa. Dla mnie to jest zwykłe tchórzostwo przed podjęciem prawdziwej walki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolor gi
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Niemiec BJJ
- Ponad rok temu
-
The Essence Of Judo - troche historii
- Ponad rok temu