ufc 64 spoiler
Napisano Ponad rok temu
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zarzuca sie jej slaby poziom ... moze czasem... ale to w ufc mozemy ogladac takich zawodnikow jak bj penn, hughes czy gsp ... pozatym ja lubie klatke...
co do ufc 64 to zaskoczony bylem wynikiem i szybkoscia walki franklin vs silva ... stawialem na rich'a ...
scherk w pelni zasluzyl na ten tytul... pytanie tylko z kim on bedzie teraz walczyl... niezla sprezynka. czasem wzrok mi nie nadaza za jego wejsciami w nogi...
fischer vs lauzon
congo marrero
hironaka vs fitch
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
guida vs james
... dziewczynki...
ps. jesli ktos ma te walki w lepszej jakosci niech sie podzieli...
Napisano Ponad rok temu
ert dobra robota. sa jeszcze ludzie trzymajacy poziom na tym forum 8) tylko spoiler mogles sobie darowac
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
Trzymałem kciuki za Scherk-a miałem nadzieję, że sędzia nie przerwie walki z uwagi na to rozcięcie. Jestem ciekawy ile krwi zostawił na ringu stawiałbym na coś koło pół litra musiało pod koniec go to już mocno osłabić, choć w sumie nie było tego widać.
Napisano Ponad rok temu
silva vs franklin
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie linki nie aktywne z powodu naruszenia praw autorskich :?dobry zwyczaj wrzucania walk po galach niestety zamiera. a zwlaszcza po ufc. rozumiem, ze usa jest daleko i ze jest to gala bardziej lokalna i polski widz nie odnajduje tam emocji podobnych do tych towazyszacych pride, ale jednak to wciaz ufc - legendarna gala przez ktora przewinelo sie wiele legend tego sportu.
zarzuca sie jej slaby poziom ... moze czasem... ale to w ufc mozemy ogladac takich zawodnikow jak bj penn, hughes czy gsp ... pozatym ja lubie klatke...
co do ufc 64 to zaskoczony bylem wynikiem i szybkoscia walki franklin vs silva ... stawialem na rich'a ...
scherk w pelni zasluzyl na ten tytul... pytanie tylko z kim on bedzie teraz walczyl... niezla sprezynka. czasem wzrok mi nie nadaza za jego wejsciami w nogi...
fischer vs lauzon
congo marrero
hironaka vs fitch
guida vs james
... dziewczynki...
ps. jesli ktos ma te walki w lepszej jakosci niech sie podzieli...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
vovchanchyn
- Ponad rok temu
-
Konfrontacje - przemyslenia po gali
- Ponad rok temu
-
Gala Pride z Tokio w TVN; środa, godzina 23.25
- Ponad rok temu