ITF
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakie piekło przecież my grzeczni jesteśmy, ja wtfu nie obrażam tylko prawdę mówiemysle ze walka full kontaktowa nie jest jedyna jego dobra strona... temat chyba do zamkniecia zanim sie rozpeta pieklo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam na sekcję nie narzekam. Brak technik ręcznych to wg. mnie dramat. A układy wyglądają jak karykatura, to nie jest obraźliwe tylko takie są moje odczucia estetyczne.no tak... a wtf poza tymi brakami w technikach recznych i ukladami to bardzo sie rozni od itf-u... u nas rece nie koniecznie musza byc slabe. zalezy na jaka sekcje sie trafi-ja mialem farta
Napisano Ponad rok temu
Po prostu wszystko jest kwestią gustu...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Gwarantuję Ci, że niektórych bardzo śmieszy fala i wydech w tulach. To nie jest obraźliwe, to tylko stwierdzenie faktu.
Po prostu wszystko jest kwestią gustu...
Gizmo
Spoko ja się nie obrażam
Napisano Ponad rok temu
zostalas rzecznikiem prasowym, a moze pelnomocnikiem ITF? ja myslimy ze nie.(...) tak więc dementuje pogłoski jakoby ITF krytykował wszystkie inne sztuki walki. (...) Co wy o tym myślicie?
na pewno teraz kazdy cwiczacy WTF zda sobie sprawe, w jakiej dramatycznej sytuacji sie znalazl i potnie sie z tego powodu pierwszym lepszym tepym narzedziem ogrodowym. no bo co innego mu pozostaje? ...Brak technik ręcznych to wg. mnie dramat.
jesli o mnie chodzi o mnie, to jedynej rzeczy ktorej nie rozumiem w WTFie to poomse, a poza tym to zazdoszcze sprawnosci i umiejetnosci technicznych w noznej szermierce. no i pieknych niektorych akcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taki temat juz jest, chyba nawet nazywa sie dokladnie tak jak napisales
Nom, pamiętam był coś takiego...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problemy z pasem