Real Deal w TVN!!! prosze nie podawać wyników ani fotek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CET to GMT +1, tak? Wtedy zgoda.Godzina 3 CET (a nie 4), i weź pod uwagę, że GT nie jest zbyt często aktualizowana :-P
Jednak skoro właściwa gala zaczyna się o trzeciej naszego czasu, to czemu oficjalny program TVN podaje, że jednak od 4:30, a wcześniej nadaje inne rzeczy (które niezrozumiale i tak zazębiają się z rzekomą transmisją o 4:30, ale kto by ich tam rozumiał)?
Napisano Ponad rok temu
 jedno pewne warto czekac kupic warek redbulli i ogien

Napisano Ponad rok temu
Chyba, że się ma w niedzielę rano staż i chciałoby się być w miarę wypoczętym na trzygodzinny trening.ja proponuje wlaczyc tv o 2 i czekac i tyle a co bedzie i o ktorej to sie okaze

Ale pewnie tak zrobię, że obudzę się o 3:00, na właściwy początek gali, zerknę w TV, a jak będą jakieś farmazony, to walnę w kimę jeszcze i spróbuję do tej 4:30 pospać.
  Ale pewnie tak zrobię, że obudzę się o 3:00, na właściwy początek gali, zerknę w TV, a jak będą jakieś farmazony, to walnę w kimę jeszcze i spróbuję do tej 4:30 pospać.

Napisano Ponad rok temu

Dalej podaja 2,5 godziny od 4:30 do 7 wiec moze byc cala gala, tym bardziej ze w opisie podaja ze bedzie transmisja gali a nie tylko walki Nastuli.
Moze komus w TVN sie porabalo przeliczanie czasu i dlatego wczesniej podawali 2 w nocy, oby...
Napisano Ponad rok temu

KTO ZA??
Napisano Ponad rok temu
Do tego dojdzie ceremonia, bo jak pierwszy raz na Amerykańskiej ziemi, to musi być pompa i fanfary - i kto wie, czy właściwe mordobicie nie zacznie się właśnie o 4:30 (tak jak ostatnie KSW zaczęło się o 20, ale już od 19 trwały inne rzeczy, nagrody, pokazy czy co tam jeszcze).
EDIT: Wytłuszczenie.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

jak mialy byc retransmisje w polsacie to sie zastanawialismy czy w tym tygodniu? czy w nastepnym? a moze za 2 tygodnie ?
Jak jestesmy juz na etapie godzin to nie jest zle :-) (chyba)
Napisano Ponad rok temu
Dla pewności zapytałem na ile ta informacja jest wiążąca. Jak się dowiedziałem - zmiany zawsze są możliwe i zapewnienia na 100% dostać nie mogę. Plan jednak jest ustalony i pozostaje mieć nadzieję, że nie ulegnie zmianie i nic nieprzewidywalnego się nie zdarzy.
Zatem podarujcie sobie kimę. O drugiej start

Napisano Ponad rok temu
A ja jednak pośpię sobie do 3:00, bo obliczenie jest obiektywne i wcześniej gala po prostu nie może się zacząć. Przez pierwszą godzinę będą gadające głowy, poprzednie walki, może kabarety (Ring wolnyPostanowiłem nie wierzyć w obliczenia (...) Zatem podarujcie sobie kimę. O drugiej start
 ) i tym podobne.
  ) i tym podobne.  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ta pani...no cóż, może stronę zaktualizowali, a ją nie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 O dziwo to ona jako pierwsza powiedziała kto zawalczy. Krótko: kompetentnie i rzeczowo. Chciałbym powiedzieć "brawo TVN", ale wstrzymam się jeszcze do niedzienego poranka
  O dziwo to ona jako pierwsza powiedziała kto zawalczy. Krótko: kompetentnie i rzeczowo. Chciałbym powiedzieć "brawo TVN", ale wstrzymam się jeszcze do niedzienego poranka  

Napisano Ponad rok temu
Wlsnie zobaczylem cos takiego:
SOBOTA 2006.10.21 program dnia tvn
02:00 Kto was tak urządził magazyn
02:00 Telesklep
02:45 Nauka jazdy serial fabularno-dokumentalny
03:09 Kto was tak urządził magazyn
03:35 Usterka serial fabularno-dokumentalny
05:30 Bez montażu
NIEDZIELA 2006.10.22 program dnia tvn
04:30 Gala Pride w Las Vegas: walka Nastula - Bernett
07:00 Telesklep
07:55 Niania serial komedia
JEDNO POKRYWA SIE Z DRUGIM!! to o co TU CHODZI
Napisano Ponad rok temu
Z soboty na niedzielę, to nie podlega żadnej wątpliwości.2 czy tez 4 bez różnicy. Ważne jest czy to będzie z piątku na sobote czy z soboty na niedziele :-)
Wcześniej niż o 3:00 nie zacznie się gala, bo zaczyna się o 18:00 czasu Las Vegas (czyli 21:00 na wybrzeżu wschodnim, czyli o 3:00 - 6 godzin później - u nas). O której zaczną się same walki - to się okaże.no to wkoncu 2, 3 czy moze 4.30?? (...) to o co TU CHODZI

Napisano Ponad rok temu
 . Ja tam czatuje od drugiej.
  . Ja tam czatuje od drugiej.  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 tylko dziwi mnie ten program, bo albo ze mna cos nie hallo jest albo oni tam maja burdel bo sa dwa rozne programy
  tylko dziwi mnie ten program, bo albo ze mna cos nie hallo jest albo oni tam maja burdel bo sa dwa rozne programy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 UFC: Ultimate Fight Night 7 UFC: Ultimate Fight Night 7- Ponad rok temu 
- 
			 MIke Bernardo odchodzi na emeryture MIke Bernardo odchodzi na emeryture- Ponad rok temu 
- 
			 Jeden zawodnik - jedna akcja Jeden zawodnik - jedna akcja- Ponad rok temu 
- 
			 Walki Mamoru Yamaguchi...pilnie potrzebne!!! Walki Mamoru Yamaguchi...pilnie potrzebne!!!- Ponad rok temu 
- 
			 MMA Warszawa treningi na AWFie????? MMA Warszawa treningi na AWFie?????- Ponad rok temu 
- 
			 11.11.2006 - Różalski w turnieju we Francji 11.11.2006 - Różalski w turnieju we Francji- Ponad rok temu 
- 
			 ryota matsune highlight ryota matsune highlight- Ponad rok temu 
- 
			 CAGE RAGE SPOILER CAGE RAGE SPOILER- Ponad rok temu 
- 
			 K-1 Eliminations 2006, Osaka, 30 IX WYNIKI- i FOTKI SPOILER K-1 Eliminations 2006, Osaka, 30 IX WYNIKI- i FOTKI SPOILER- Ponad rok temu 
- 
			 K-1 Eliminations 2006, Osaka, 30 IX WIDEO K-1 Eliminations 2006, Osaka, 30 IX WIDEO- Ponad rok temu