CRKT M16 Military, 3.94 in., Combo
Napisano Ponad rok temu
Czy posiada ktoś z Was taki sprzęt? Czy istnieje jakaś wersja bez ząbkowango ostrza?
Szukam jakiegoś fajnego sporego folderka w rozsądnej cenie z czarnym ostrzem. Ten bylby perfect gdyby nie te ząbki.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ma ktoś? Jakieś opinie?
Napisano Ponad rok temu
Mnie nie odpowiada w nim autolawks i ząbki właśnie. No i jak dla mnie fliper jest za duży, wolę taki jak w normalnej MCe. Nie wiem, czemu chcesz mieć czarne ostrze? Przeca w normalnym użytkowaniu je złochasz stosunkowo szybko. Nie lepiej już piaskowane?
Ten M-16 na pierwszej fotce, to wogóle raczej nie do codziennego użytku. Zwróć uwagę, na to, że ma ostrze tanto, więc nie sprawdza się zbyt dobrze w cięciu. Wiem co mówię, bo miałem m-16 tanto właśnie. Owszem wygląd to on ma, ale wolałbym już ten z drugiej fotki, lub tak, jak w moim przypadku normalny M-21/04. Tym bardziej, że jak chcesz z autolawksem, to już obecnie takie też produkują. :wink:
A M-16 bez ząbków też jak najbardziej są, tyle, że M-21 mają moim zdaniem bardziej użytkowe ostrza.
Napisano Ponad rok temu
jak zostawiesz całą gardę, to będzie sie źle nosić i haczyć o ciuchy przy wyciąganiu.
acha,
czarne ostrze...
kaszana.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 3.5", wspomaganie, świetna ergonomia i dopieszczona AUS-8.
Z CRKT fajniejszy od M21 jest Desert Cruiser (ew. Cruiser) - niedługo bedzie pustynna wersja w ŚN za 99.90, jakby się ktoś pytał.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
OSTRE NOWINKI
- Ponad rok temu
-
Parę pytań nowicjusza o balisongi...
- Ponad rok temu
-
Storm czy Heat?
- Ponad rok temu