K-1 Eliminations 2006, Osaka, 30 IX WYNIKI- i FOTKI SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hari wychodzac z ringu, mowil ze juz przestaje walczyc, ciekawe ile w tym prawdy, a ile zdenerwowania po walce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda że Slowinski i Sefo przegrali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Filmiki z walk mile widziane.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście mogę się mylić.
Cieszę się, że Akiro Mori vel Musashi przegrał u siebie decyzją Inny werdykt był by co najmniej tak kontrowersyjny jak decyzja w walce Hari Karaev.
Szkoda, że Pawel nie pokazał nic ciekawego. Liczyłem na niego ale brazylijczyk był bez wątpienia dominującym zawodnikiem. Słowiński powinien być zadowolony, że nie poległ przed czasem.
Takie moje skromne zdanie. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS:Nie umiem wkleiac fotek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przesympatyczny Sefo niestety przegrał - Stefek unikał półdystansu tylko pajacował w dystansie i wygrał. Ray jest niebezpieczny w technikach czysto bokserskich i lubi sie pobić. Niezbyt ciekawy pojedynek ale że Stafan chciał pewnie wygrać na spokojnie więc obrał dobrą taktykę.
Niestety przegrał też Paweł z Glaube, zasłużenie niestety. Szacunek dla Pawła za waleczność, widać że jest twardym zawodnikiem bo kilka razy przeżył kryzys podczas tej walki, szacunek dla Glaube za doświadczenie. Paweł to twardziel widać, pojemował walkę jak umiał ale nie udało się. Głupio czasami odskakiwał i odwracał sie plecami tak jakby walka się kończyła, ale to może wskutek czystych uderzeń Feitosy[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ray przegrał eliminacje to przestane interesowac sie K-1 ;-)
Pozotaje mi wstapic do klasztoru.
PS. Mam nadzieje ze Glaube wygra GP
Napisano Ponad rok temu
Bo jak oglądałem powtórki w zwolnieniu to rękoma od Karaeva nie dostał więc raczej się wywrócił...'sam', czyli nie mógł wstać po tym kopnięciu w korpus na koniec
Napisano Ponad rok temu
To go zamroczylo- ale że się ociągał ze wstaniem (moim zdaniem symulował) to dostał kare.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 Eliminations 2006, Osaka, 30 IX WIDEO
- Ponad rok temu
-
Jakie gazety w Empiku??
- Ponad rok temu
-
FRANK SHAMROCK-PHIL BARONI
- Ponad rok temu