Poszukiwania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na następny zadaj sobie odrobine wysiłku i poszukaj na google zanim zapytasz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze primo, nie wiem co ty wynosisz z roda (pewnie napiszesz cos o braterstwie i wolnosci jaka daje Ci capoeira), ale to twoja sprawa i mi to wisi szczerze mowiac.
po drugie primo, co to ma do "vortalu", ktorego forum jest tylko czescia - forum to nie okienko na poczcie, w ktorym sie zasiega informacji. my tu nie pracujemy.
po trzecie primo, jestem wystarczajaco inteligentny, zeby radzic sobie z takimi szkodnikami jako moderator, a po czwarte primo -ultimo- wstawilem posta napisanego wielkimi literami pod tytulem "PRZECZYTAJ ZANIM COS NAPISZESZ", na stronie glownej podforum Capoeira, jako przylepiony, zeby kazdy pajac (ktoremu starzy oplacaja lacze internetowe zeby gnojek marnowal je na obrazanie innych ludzi na necie) mogl sobie przeczytac skrot z czegos co kiedys dawno dawno temu (gdy ty jeszcze u starego w worku siedziales a ja uczylem sie co to internet za pomoca modemu) nazywalo sie NETYKIETA. Po to to zostalo stworzone, by ludzie nie zasmiecali internetu setkami pytan bez odpowiedzi. I BTW: regulaminy sa po to, zeby sie do nich dostosowywac i je czytac - nie pasuje Ci to spadaj.
Ps. Szanuj moderatora i admina swego, mozesz miec gorszego. Temat zamkniety i skargi na priv. Pozostawiam po raz kolejny ku przestrodze innym.
Ps2. Spojrzalem na wiek w Twoim profilu. Jeszcze bardziej zalamujace. Zebym ja pouczal starszych ludzi...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capoeira Fighter 2 - pełna wersja download
- Ponad rok temu
-
gra na komorke (se k700)
- Ponad rok temu
-
Polski portal o capoeira
- Ponad rok temu