claude - pytanie do szczepana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widzialem Clouda w Lesneven.....
Mysle ze na wiele pytan mozesz sobie sam odpowiedziec...
nie przypuszczam zeby Cloude robil inne Aikido....
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"krawędziowe aikido" to znak towarowy szczepana, wątpię by sensei Cloude podpisał sie pod tym 8)ze robi dobre aikido nie mam watpliwosci. chodzi mi wlasnie o to ze chcialbym zobaczyc slynne krawedziowe aikido w wersji z montrealu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do cwiczenia naszego stylu pelna geba to jeszcze by ci sie przydal wspolcwiczacy co by potrafil zrobic i odebrac techniki. Jak dwoch ludzi cwiczy obcy styl, to chyba trudno od nich wymagac zeby od pierwszego dnia robili to jak ja po 10 latach cwiczenia u Clauda, no nie?
Ale nie masz innego wyjscia jak chcesz sprobowac, czasem z Claudem ktos od nas jedzie, wtedy jest latwiej miejscowym ludziom cos sie nauczyc -- oczywiscie jak CHCE sie nauczyc czegos nowego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze Claude robi swoje aikido, niezaleznie gdzie pojedzie. Chyba kazdy shihan tak robi? Czyli samo miesko masz gwarantowane...
Co do cwiczenia naszego stylu pelna geba to jeszcze by ci sie przydal wspolcwiczacy co by potrafil zrobic i odebrac techniki. Jak dwoch ludzi cwiczy obcy styl, to chyba trudno od nich wymagac zeby od pierwszego dnia robili to jak ja po 10 latach cwiczenia u Clauda, no nie?
Ale nie masz innego wyjscia jak chcesz sprobowac, czasem z Claudem ktos od nas jedzie, wtedy jest latwiej miejscowym ludziom cos sie nauczyc -- oczywiscie jak CHCE sie nauczyc czegos nowego :wink:
Dokladnie to samo chcialem napisac... i wydawalo mi sie to oczywiste :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Samo miesko jest niezdrowe i niesmaczne Grozi awitaminoza i arteriosklerozą, co nie szczepan :wink: :wink:Czyli samo miesko masz gwarantowane...
Napisano Ponad rok temu
Powiedz wprost ze zazdroscisz niebywale faktu ze omasz bedzie mogl pocwiczyc Prawdziwe Aikido z ClaudemSamo miesko jest niezdrowe i niesmaczne Grozi awitaminoza i arteriosklerozą, co nie szczepan :wink: :wink:Czyli samo miesko masz gwarantowane...
Napisano Ponad rok temu
Ja nie zazdorszę ja wręcz ZAZDRASZCZAM , Aż zzieleniałem od tego procesuPowiedz wprost ze zazdroscisz niebywale faktu ze omasz bedzie mogl pocwiczyc Prawdziwe Aikido z Claudem
Ł. (w mało twarzowym kolorze trawiastym)
Napisano Ponad rok temu
oooooo!! widze ze trudna ta polska jezyka, szczescie ze nie tylko dla mnie :wink:Ja nie zazdorszę ja wręcz ZAZDRASZCZAM , Aż zzieleniałem od tego procesu
Ł. (w mało twarzowym kolorze trawiastym)
s(podniesiony na Duchu)
Napisano Ponad rok temu
Jezyka byc mnogo trudna, ale to akurat była cytata. Ale skąd ktos wyrwany z rodzimego kontekstu kulturowego może to wiedzieć :roll:[
oooooo!! widze ze trudna ta polska jezyka, szczescie ze nie tylko dla mnie :wink:
s(podniesiony na Duchu)
Ł. (jak zawsze śpieszący z kagańcem, nie tylko oświaty) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakze sie pomylilem. :roll:
Nie wiem dlaczego publicznosc plakala ze smiechu, takie bzdety opowiadali ze hej :twisted:
Przepraszam za off topik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dawno, dawno temu, odwiedziła mnie i moich znajomych Niemka z krwi i kości.
Zapodaliśmy "Rejs" - mało się śmiała, niewiedzieć czemu film ten jej nie bawił.
Później zadała pytanie podobne do Twojego - "Dlaczego wszyscy się śmiali, gdy wrzucone do wody koło ratunkowe utonęło ?"
Pozostawiam Ci do przemyślenia kwestię punktu widzenia zależnego od punktu siedzenia
W.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poważne wypadki w trakcie treningu aikido
- Ponad rok temu
-
Czy pismo Budojo jeszcze dycha??? ;)
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowe seminarium Aikido w Gdyni z Edward Germanov