David Douillet Judo
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
:roll: :?Autor: pumba237 (niedziela, 14 maja 2006, 0:11)
Nic nie odzwierciedli prawdziwego judo, to jest nie możliwe (JUDOKA)
Autor: jackomaster2 (piątek, 8 września 2006, 11:20)
No jasne że nie odzwierciedli, ale jak chcesz możesz mieć bule mięśni i stawów ja wolę bez bólu i na ekranie.
Napisano Ponad rok temu
Najgorsze jest to, że pogra taki trochę, a potem jeszcze stwierdzi, że już całe judo zna i pójdzie z kolegami na podwórku wypróbować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co w tym zlego? dostanie wpierdol i na tym sie skonczy :wink:8O
Najgorsze jest to, że pogra taki trochę, a potem jeszcze stwierdzi, że już całe judo zna i pójdzie z kolegami na podwórku wypróbować.
Napisano Ponad rok temu
Aj tam, od razu wpierdol. Myślałem raczej o tym że pójdą i się połamią, bo nie będą potrafili padać, a potem będą gadać i psuć reputację judo. Jeszcze jeśli sami między sobą, to pół biedy. Gorzej jak pójdą ludzi prowokować, żeby wypróbować techniki.a co w tym zlego? dostanie wpierdol i na tym sie skonczy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, że tak. Ale [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Myślisz, że nie ma takich debili, którzy pójdą na sobie testować coś, co zobaczyli w filmie czy grze? Pół biedy, jeśli na sobie, gorzej, jeśli zaczną zaczepiać innych.Panowie, robicie z igly widly. Co najmniej.
Napisano Ponad rok temu
Moze i sa ale ty dalej robisz z igly widlymyślisz, że nie ma takich debili, którzy pójdą na sobie testować coś, co zobaczyli w filmie czy grze? Pół biedy, jeśli na sobie, gorzej, jeśli zaczną zaczepiać innych.
Napisano Ponad rok temu
Po raz kolejny - pewnie, że tak.Moze i sa ale ty dalej robisz z igly widly
Co do gry, to bardzo mi się podoba. Jej wadą jest to, że bez podpowiedzi obrazkowych jest zbyt trudna (nie można wyczuć, w którą stronę przeciwnik wychyla, itd.) a z podpowiedziami zbyt łatwa (w ciągu jednego dnia przeszedłem tryb Career trzy razy, same złote medale w każdym turnieju, wszystko odblokowane). Ponadto gra nie posiada żadnego parteru - bo "latające" juji gatame i jedno duszenie (nazwy nie pomnę) to nie jest parter przecież. I to mnie najbardziej boli.
Fajna zabawka, ale na jeden wieczór, może dwa. No, chyba że z kumplem jakiś grać we dwóch - ale trzeba najpierw mieć zainteresowanego kumpla.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jet Li- Fearless in Theaters 9/22
- Ponad rok temu
-
gry na komorke
- Ponad rok temu
-
Motywujace klipy
- Ponad rok temu