Jet Li- Fearless in Theaters 9/22
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Film bardzo fajny, polecam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O ile początek i pierwsze walki przypominają raczej "Ukrytego tygrysa", to poźniejsze - w szczególności cztery na arenie przeciwko międzynarodowym mistrzom - są, według mnie, niesamowite. Wystarczająco dużo realizmu, żeby uwieżyć, malutka odrobina magii, żeby się zachwycić, i perfekcyjny montaż. O niebo lepsze niż taki "Fist of Legend", dla przykładu (nieformalna kontynuacja historii z "Fearless"), czy też "Fighter in the Wind". Zdecydowanie film warty obejrzenia, i zdecydowanie udam się na niego do kina, choć widziałem już ze dwa czy trzy razy.
Gorąco polecam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajny film na niedziele.Własnie go wczoraj obejrzałem.Dobry -oczywiscie bajery latanie fruwanie .
Napisano Ponad rok temu
uwielbiam filmy o sztukach walki, w których pokazują jakąś treść.
Z tego filmu przypadł mi szczególnie do gustu cytat: Constantly strive to become stronger.
btw. Czy zna ktoś film 'drive'?? jest w wypozyczalni dvd w Birmingham i w opisie jest napisane, że to świetny film o sztukach walki itd. Nie lubię osobiście jak się przechwalają bez powodu, dlatego chciałbym zaczerpnąć waszej opinii by nie stracić przypadkiem czasu ani pieniędzy.
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
gry na komorke
- Ponad rok temu
-
Motywujace klipy
- Ponad rok temu
-