kopanie "podbiciem stopy"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy bezpieczne ? to zalezy dla kogo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O czym w ogóle chcesz dyskutować ?
Napisano Ponad rok temu
Sytuacja dowolna, trening, walka,deski cokolwiek;) choc przyznam ze nie błysnełem tym tematem
Napisano Ponad rok temu
interesowalo mnie czy uwazacie to za skuteczne i jakie widzicie plusy i minusy stosowania tego.
Sytuacja dowolna, trening, walka,deski cokolwiek;) choc przyznam ze nie błysnełem tym tematem
nie rozmawiamy o skuteczności
Plusy - mała powierzchnia uderzeniowa (większa energia na mniejszej powierzchni), możliwość precyzyjnego trafiania w określony punkt)
Minusy - w zasadzie mogą występować (chyba) tylko przy nieprawidłowej technice, więc pomijam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenowac tkd w trampkach to tak jakby do boksu wyjsc w glanach
on ma racje z tymi dechami, a co do trenowania paluchow to najlepiej po prostu czesto uzywac skakanki i skakac na paluchach
Napisano Ponad rok temu
a propo to trenowałem przez 3 miechy w trampkach i nie narzekam, siła i prędkość ciosu znacznie się poprawila, polecam takie trampkowe cykle jak ktoś chce popracować nad swoimi nogami . A do cwiczenia techniki nie polecam.no wlasnie jakie buty ??
trenowac tkd w trampkach to tak jakby do boksu wyjsc w glanach
on ma racje z tymi dechami, a co do trenowania paluchow to najlepiej po prostu czesto uzywac skakanki i skakac na paluchach
A do treningu paluchów polecam trenowanie na twardych powierzchniach t.j. parkiety,podłogi,panele itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaki trener pozwala cwiczyc w trapkach ?
przeciez trampek ma gumowa powierzchnie i hamuje np przy tora yop, zalatwisz sobie kostki na cale zycie
geee, normalnie czasami zaczynam czuc sie jak emeryt tradycjonalista 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WTF nazwy technik
- Ponad rok temu
-
Czy przejmowac się?
- Ponad rok temu
-
YouTube o Hapkido