SEKCJE MUAY THAI POZNAN !!!!! NAJLEPSZE I NAJCIEZSZE
Napisano Ponad rok temu
Widze ze jest podobny temat ale czemu zostal zablokowany tego nie wiem, odwazylem sie zalozyc nowy. Prosze o informacje i dobre rady o sekcjach tajskiego boksu w Poznaniu. Chcialbym zaczac cwiczyc ale trzeba przyznac ze jestem laikiem w temacie SW wiec szczerze przyjme kazda rade. Nie orientuje sie w cenach ani ilosci treningow/tydzien wiec latwo mozna mnie w konia zrobic. Znalazlem na innym forum info o klubie "Tygrys" na ul Naramowickiej 237 bodajze. Znany Wam jest ten klub? W necie znalazlem stronke "Samolewski Team". Z zalozenia jestem nieufny, a ta stronka bardzo na mnie dziala jak reklama. Co tej sekcji sadzicie? Czy przy dwoch treningach tygodniowo i 100 zl miesiecznie to nie jest zdzieranie kasy? Czekam na wszystkie rady. Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Samolewskiego znam osobiście. Dobrze trenuje chłopaków, którzy startują w zawodach. Polecam.W necie znalazlem stronke "Samolewski Team". Z zalozenia jestem nieufny, a ta stronka bardzo na mnie dziala jak reklama. Co tej sekcji sadzicie?
Ceny kształtuje rynek. Nie wiem jakie są stawki w Poznaniu. Jednak dwa treningi to mało, żeby się czegoś nauczyć. W Kraku ceny są podobne, jednak za trzy razy w tygodniu.Czy przy dwoch treningach tygodniowo i 100 zl miesiecznie to nie jest zdzieranie kasy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ile razy mozna pisac ze najlepiej pojsc na pierwszy darmowy trening do roznych sekcji i sememu sie przekonac ktora ci najbardziej odpowiada?
ciekawe......
po 1
to pierwsze slysze ze mozna przyjsc na pierwszy darmowy trening, a widzialem juz na jakiejs innej stronce ze w pojedynczy kosztuje 10 zl w tamtej sekcji. (ze laikiem jestem juz napisalem)
po 2
jak juz pisalem jestem w temacie SW zielony i nie wiem w jakiej sekcji treningi by mi pasowaly bo nie mam zadnego punktu odniesienia, dlatego staram sie pytac o rade tych ktorzy sie znaja, z tego co slyszalem to im ciezej tym lepiej.
po 3
to chyba nie doczytales mojego postu, bo ja SZUKAM W OGOLE JAKIEJS SEKCJI W POZNANIU a nie wybieram sobie z listy. wiec trudno mi isc sobie wybierac ktora bardziej mi odpowiada, a znalazlem na razie tylko jedna sekcje MT potwierdzona w moim miescie
po 4
to nie wiem "ile razy mozna pisac ze najlepiej pojsc na pierwszy darmowy trening do roznych sekcji i sememu sie przekonac ktora ci najbardziej odpowiada" , bo jestem na tym forum od wczoraj.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
skoro jestes z Poznania, to na pewno uciesze sie jak podasz mi pare sekcji MT w naszym miescie, zebym mogl zalecic sie do Twoich wczesniejszych wskazowek :wink: Pozdro
Napisano Ponad rok temu
ja wiem o samolewskim, o MMA p-n, i czerwonym smoku (treningi tez gdzies w modenie sa)
jeszcze jest ten tygrys o ktorym juz wspomniales. kiedys w strefie walki tez bylo MT czy jest jeszcze nie wiem. z tego co wiem w MMA jest pierwszy trening za dyche, ale w koncu czy to jest znowu takie obciazenie dla pelnego checi treningow nowego adepta? warto chyba sprawdzic wszystko i pozniej sobie wybrac - wiem ze nie masz punktu odniesienia, ale bedziesz go mial po wizytach w roznych sekcjach.
jako nowy uzytkownik powinienes sobie poczytac forum - moze rozwiazaloby to pare nurtujacych cie kwestii,..
poza tym w googlu tez mozna duzo znalezc.
take it easy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
607-086-466 Janusz Miedziocha treningi w zsb na ul.Grunwaldzkiej (poziom niski ale dla początkujących i zaczynających z tym sportem moim zdaniem dobra sekcja,wyrobisz sobie dobrze kondycje)
poznań ul.jawornicka 1 Zasadnicza Szkoła zawodowa (byłem raz na treningu ale nie mam tel do trenera więcej info u woźnego w szkole ) Bardzo dobra sekcja trener poprawia nawet najdrobniejsze błędy więc technika będzie git
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polak Interkontynentalnym Mistrzem Świata MuayThai WMC
- Ponad rok temu
-
Pytanie o Low-kick.
- Ponad rok temu
-
SANDA (chińska wersja kick-boxingu) w Szczecinie
- Ponad rok temu