Vitor "Shaolin" Ribeiro w Warszawie - 5 i 6 pazdzi
Napisano Ponad rok temu
Rekord MMA:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Seminaria odbędą się w sali Judo klubu Gwardia Warszawa ul. Racławicka 132 (2 treningi dziennie)
Wszelkie dodatkowe informacje pod numerem telefonu:
0660 976 797
Pozdrawiam,
Pawel Mistewicz
Napisano Ponad rok temu
Shaolin HL.
Widać że lubi dusić.
Napisano Ponad rok temu
PS Co do hajlajta wie ktoś co to za tytuł piosenki co Prodigy ? Ściągłem około 30 piosenek w poszukiwaniu tego kawałka i nie ma tam tego Byłbym bardzo wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy ich przeboj, ktory wbil sie na listy przebojow...
Napisano Ponad rok temu
Dla Gwardzistów 50 zł.
Napisano Ponad rok temu
Czy trenujacy luta livre na gwardii tez placa 50 zl za seminarium ?
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Organizuje Mirek Okniński.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
seminarium w kimonach czy spodenkach?
Dla 1000% jasności: bez gi.Zapraszamy na dwudniowe seminaria submission wrestling i MMA z jednym z najlepszych zawodników MMA w swojej kategorii wagowej. Vitor Shaolin Ribeiro to również 4-krotny mistrz swiata w BJJ i 3-krotny zwyciesca turnieju Arnold Classics w submission wrestling.
Napisano Ponad rok temu
Fajny gość, ciągle uśmiechnięty, super techniczny.
Pokazywał techniki z bardzo często występujących sytuacji: wyjścia z żółwia, sweepy z motylej, wyjścia z kimury z półgardy, wyjścia z omoplaty.
Technicznie niby nic nowego ale dobrze opracowane i bardzo przydatne.
Można się od niego bardzo dużo nauczyć.
Wyglądał na zszokowanego (pozytywnie) że w Polsce jest tylu pasjonatów bjj i stwierdził że dobrze mu tu było.
Napisano Ponad rok temu
Postaram się niebawem zapodać garść fotek z seminarium - będą albo na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] albo na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
Piotr
Napisano Ponad rok temu
Z racji zboczenia zawodowego/uczelnianego, w prawdopodobieństwie i statystyce występuje pojęcie zdarzenia pewnego i jego prawdopodobieństwo wynosi 100%, nie istnieje pojęcie 101%, 150%... ecetera eceteraDla 1000% jasności: bez gi.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale tu nikt o prawdopodobieństwie nie mówi.Mały OT
Z racji zboczenia zawodowego/uczelnianego, w prawdopodobieństwie i statystyce występuje pojęcie zdarzenia pewnego i jego prawdopodobieństwo wynosi 100%, nie istnieje pojęcie 101%, 150%... ecetera eceteraDla 1000% jasności: bez gi.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No widzisz każdy ma jakieś słabsze albo mocniejsze strony, ja sie przyznaje że jestem kompletna dupa z pisowni Co do uczelni to jestem zadowolony, a post który komentowalem nawet nie leżał koło metaforyGwoli ścisłości, to pisze się "et cetera". Trzeba było sobie inną uczelnię wybrać. Taką, na przykład, na której uczyliby co to jest metafora 8)
No wiem wiem Ale chodzi o samą ideę, że coś nie może być bardziej pewne niż pewne Każdy się czepia na swój sposób, punkt widzenia każdy ma inny, potocznie się przyjęło że ludzie piszą tak jak Ty, jest to błąd merytoryczny, ostatnio nasłuchałem się o tym dlatego jestem na takie sprawy wyczulonyAle tu nikt o prawdopodobieństwie nie mówi
pozdro
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A
- Ponad rok temu
-
Shidokan Katowice [Emers]..co sadzicie
- Ponad rok temu
-
Nowa duza organizacja MMA-WFC (Olimpiada MMA)
- Ponad rok temu
-
dlaczego zawodnicy nie wstają i nie sweepują z gardy
- Ponad rok temu
-
Wywiad z W.Silva po OWGP
- Ponad rok temu
-
Wynik
- Ponad rok temu
-
wywiad z Nastulą