Turniej w Norwegii (k-b / full contact)
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie wyniki są tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] !! I zrobimy coś lepszego i lepiej poinformowanego niż serwis związkowy...
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Mecz w Krynicy Polska - Norwegia nie napisałeś nic.
Na stronie PZKB Masz informacje o zbliżających się imprezach u Ciebie nic.
Jeśli dobrze pamiętam to dzisiaj wrócili nasi z Norwegii.
Napisano Ponad rok temu
nie obrażam się, tylko biję w pierś! Miałem ostatnio dość spore kłopoty organizacyjne, oprócz tego spore zamieszania "różnego". Teraz dopiero się "odbijam", szukam nowych redaktorów i ruszam na nowo z tą inicjatywą.
Jestem na etapie restrukturyzacji informacji, chcę wszystko zrobić porządnie i profesjonalnie, mam wiele pomysłów i wiele możliwości (prowadzę firmę projektującą strony www).
Tak więc jasne - na razie kibo.pl nie jest żadną rewelacją, ale chcę zrobić coś, czego nie ma w polskiej sieci o k-b i dlatego też proszę o pomoc wszystkich, którzy są chętni i są w stanie mi pomóc (np. mają informacje na temat k-b i chcą się nimi podzielić).
Dlatego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - jeżeli ktoś coś wie, albo chce jakoś mi pomóc, coś zasugerować, powiedzieć - dajcie znak. Chcę stworzyć dużą siatkę niezależnych redaktorów i stworzyć naprawdę lepszą jakość informacji o k-b...
Napisano Ponad rok temu
wrzuciłem kalendarz przyszłych imprez i mam nadzieję, że stanie się on lepszym źródłem wiedzy niż związkowy, bo uzupełniłem go o wszystkie aktualności i ważniejsze wydarzenia, które znalazłem (a kalendarz związkowy trochę gubi się względem aktualnych imprez).
Jeśli chodzi o imprezy "przeszłe" - nad tym pracujemy, uzupełniamy wyniki i będziemy te informacje stopniowo uzupełniać. Chociaż nie jest to łatwe... Ale walczymy.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie szczegółowe odnośnie Tajskiego boksu w Warszawie
- Ponad rok temu
-
EEG Głowy
- Ponad rok temu
-
MT Kunpoldam Szczecin reaktywacja