Skocz do zawartości

Zdjęcie

Turniej w Norwegii (k-b / full contact)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

budo_numer9
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 62 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Turniej w Norwegii (k-b / full contact)
Mało informacji o tym w sieci (jak zresztą o całym polskim kick-boxingu), ale udało mi się znaleźć informatora i na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] już są wyniki z wczorajszych walk. Wygrali: Patrycja Kotlarz, Wojciech Peryt, Dawid Biskupski, Michał Jabłoński i Mariusz Ziętek.

Wszystkie wyniki są tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] !! I zrobimy coś lepszego i lepiej poinformowanego niż serwis związkowy...

pozdro!
  • 0

budo_kickfan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 881 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Turniej w Norwegii (k-b / full contact)
Nie obraź się. strona związkowa nie jes idealna, ale na twojej od czerwca masz 3 informacje o KB w tym czasie było kupe informacji na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Przykład
Mecz w Krynicy Polska - Norwegia nie napisałeś nic.
Na stronie PZKB Masz informacje o zbliżających się imprezach u Ciebie nic.

Jeśli dobrze pamiętam to dzisiaj wrócili nasi z Norwegii.
  • 0

budo_numer9
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 62 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hej,
nie obrażam się, tylko biję w pierś! Miałem ostatnio dość spore kłopoty organizacyjne, oprócz tego spore zamieszania "różnego". Teraz dopiero się "odbijam", szukam nowych redaktorów i ruszam na nowo z tą inicjatywą.

Jestem na etapie restrukturyzacji informacji, chcę wszystko zrobić porządnie i profesjonalnie, mam wiele pomysłów i wiele możliwości (prowadzę firmę projektującą strony www).

Tak więc jasne - na razie kibo.pl nie jest żadną rewelacją, ale chcę zrobić coś, czego nie ma w polskiej sieci o k-b i dlatego też proszę o pomoc wszystkich, którzy są chętni i są w stanie mi pomóc (np. mają informacje na temat k-b i chcą się nimi podzielić).

Dlatego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - jeżeli ktoś coś wie, albo chce jakoś mi pomóc, coś zasugerować, powiedzieć - dajcie znak. Chcę stworzyć dużą siatkę niezależnych redaktorów i stworzyć naprawdę lepszą jakość informacji o k-b...
  • 0

budo_numer9
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 62 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hej kickfan - sprawdź teraz kibo.pl ;)

wrzuciłem kalendarz przyszłych imprez i mam nadzieję, że stanie się on lepszym źródłem wiedzy niż związkowy, bo uzupełniłem go o wszystkie aktualności i ważniejsze wydarzenia, które znalazłem (a kalendarz związkowy trochę gubi się względem aktualnych imprez).

Jeśli chodzi o imprezy "przeszłe" - nad tym pracujemy, uzupełniamy wyniki i będziemy te informacje stopniowo uzupełniać. Chociaż nie jest to łatwe... Ale walczymy.
  • 0

budo_kickfan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 881 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Uwazam ze pomysł bardzo dobry. Życzę powodzenia.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024