Skocz do zawartości

Zdjęcie

judo uniwersytet łódzki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

budo_lestat kc
  • Użytkownik
  • 2 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

judo uniwersytet łódzki
mam zapytanko do studentów trenujących w azs. przez rok chodziłem na w-f i bardzo mi sie to spodobało. judo jest swietne. to fantastycznie że jest sekcja judo ale- jak dla każdego biednego studenta z akademika liczy sie cena, tak więc ile sie tam płaci za miesiąc. nie pytałem wczesniej prowadzących bo nie miałem wtedy jeszcze na to ochoty ale teraz jest. wiem że trzeba wyrobić karte za 40 złi co więcej? to dla mnie ważne każdy grosz sie liczy.prosze o pomoc teraz. bo potem to sam moge sie dowiedziec ale teraz mi na tym zależy.[/b]
  • 0

budo_kojki
  • Użytkownik
  • Pip
  • 38 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: judo uniwersytet łódzki
Czesc Ty pewnie trenowales u Trenera Plesiewicza. Jezli chesz dalej trenowac u niego to pewnie nie bedziesz musial placic jezli sie z nim dogadasz. Jest tez sekcja tzw. zawodowa, ktora cwiczy 5-6 razy w tygodniu Treningi prowadzi Trener Piastka i placi sie okolo 40 zl (tak mi sie wydaje). Jezli chcesz cwiczyc za darmo to preznie dziala sekcja judo na politechnice. Tam treningi prowadzi Trener Piasecki. Na tej sekcji nic nie bedziesz musail placic i treningi sa niezle polecam!
  • 0

budo_marcus73
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 393 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wystarczy ubezpieczenie w AZS Środowiskowym na Styrskiej wykupić kiedyś za 30 PLN
teraz moze drożej. Możesz chodzić do Plesiewicza bez wiekszych problemów
i jak przekonasz Piąstkę to i do Piąstki, tam jest wyższy poziom i chyba jednak lepiej ...

P.S. Zalezy gdzie mieszkasz, bo jak blisko PŁ to lepszym wyborem jes t sekcja Politechniki.
  • 0

budo_lestat kc
  • Użytkownik
  • 2 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wielkie dzieki z aodpowiec. ja miałem z tż kobieta Jagiełło ale też troche z plesiewiczem kiedy ją zastępował. blisko ma tylko na składową więc lepiej tam pójde. jeszce raz dzięki za pomoc
]
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024