K-1 Polska - Maj 2007
Napisano Ponad rok temu
Narazie dwoma pewnymi uczestnikami są Marcin Różalski i Łukasz Jarosz. Więc prawdopodobnie dojdzie do długo oczekiwanego pojedynku
Oficjalnymi przedstawicelami K-1 na Polskę zostali : Jan Kirschbaum - promotor Austriacki, który zaczyna działać w Polsce oraz Fritz EXENBERGER, szef ISKA Europa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z tym i jeszcze skoki narciarskie no i ostatnio zrobiła się duża moda na formułe 1 :roll:niestety u nas wszyscy wolą oglądać naszych zajebistych piłkarzy... i nic na to nie poradzimy.
lubie piłkę nożną...........ale jak gra nasza reprezentacja to wole nie oglądać
wogle w Polsce to mało osób wie co to K-1, MMA lub UFC. (niestety). trzeba rozpowszechniać te sporty mówić o nich kolegom i rodzinie
Napisano Ponad rok temu
No i nie czepiałbym się Polsatu bo oni akurat jako jedyni pokazują mma dość cyklicznie ( tyle żę stare gale ), a K-1 jest na Eurosporcie który jest na prawie każdej kablówce... tyle że ludzie tego nie chcą oglądać za szczególnie... tyle że i K-1 schodzi na psy...
Napisano Ponad rok temu
ja to oglądałem i nie bardzo widzę jak można taki wniosek wysunąćByle nie takimi rogramami jak "Potęga nokautu" bo to może dobić wszystko... ludzie sobie pmyślą że to Wrestling Amerykański
oj racja, niestetytyle że i K-1 schodzi na psy...
Napisano Ponad rok temu
tyle że i K-1 schodzi na psy...
Możecie powiedzieć dlaczego tak uważacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ekhem małe nieporozumienie przy pisaniu posta więc sprostuję:no ale niestety nie widziałem jak to na tych nowych zasadach w tym roku
"no ale niestety nie wiem jak to wyjdzie w tym roku na tych nowych zasadach, pożyjemy zobaczymy"
Napisano Ponad rok temu
Dajmy ich do walk K1. Kopać umieją.... u nas wszyscy wolą oglądać naszych zajebistych piłkarzy... i nic na to nie poradzimy.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolejna wygrana Mameda Khalidowa
- Ponad rok temu
-
Nowy HL CroCopa
- Ponad rok temu
-
Genki