BASTION - Katowice
Napisano Ponad rok temu
Próbowałem znaleźć podobnego tematu i próby te nie powiodły się. Tak czy inaczej, mam standardowe pytania do trenujących w Bastionie:
-Czy nabór jest ściśle ograniczony czasowo?Dokładniej - można zapisywać się tylko we wrześniu czy również w październiku/listopadzie?pytam, bo narazie staram się troche odłożyć na treningi+rozpoczynam w październiku studia,a co za tym idzie nie znam jeszcze planu zajęć.
-Jak wyglądają wasze treningi? Trenowałem jakiś czasa do klubie jj z Bytomia, stąd moje pytanie co do tej kwestii.
-Pytanie czysto od dupy strony macie w szeregach grafika/rysownika, kogoś od logo itepe? nie musicie odpowiadać, pytam z czystej ciekawości.
Pozdrawiam gorąco.
Napisano Ponad rok temu
Witam
-Czy nabór jest ściśle ograniczony czasowo?Dokładniej - można zapisywać się tylko we wrześniu czy również w październiku/listopadzie?pytam, bo narazie staram się troche odłożyć na treningi+rozpoczynam w październiku studia,a co za tym idzie nie znam jeszcze planu zajęć.
nie
-Jak wyglądają wasze treningi? Trenowałem jakiś czasa do klubie jj z Bytomia, stąd moje pytanie co do tej kwestii.
rozgrzewka luzna kulanka, techniki, zadaniowki, sparingi
-Pytanie czysto od dupy strony macie w szeregach grafika/rysownika, kogoś od logo itepe? nie musicie odpowiadać, pytam z czystej ciekawości.
Pozdrawiam gorąco.
8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj o 19.15 trening, taa?pozdrawiam;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bjj w Łodzi
- Ponad rok temu
-
Moje pytania o BJJ
- Ponad rok temu
-
nowy klub w poznaniu
- Ponad rok temu
-
Nowy nabór do Grapplers Rzeszów
- Ponad rok temu
-
pytanie do kobiet
- Ponad rok temu
-
Brazylijskie Jiu Jitsu w Gdyni - nowy nabor!
- Ponad rok temu
-
Felipe Costa w Polsce
- Ponad rok temu
-
GRACIE BARRA TORUŃ - BRAZYLIJSKIE JIU-JITSU - NOWY NABÓR!
- Ponad rok temu
-
rozmiary korala
- Ponad rok temu
-
Sambo Zabrze
- Ponad rok temu