muay thai poznań
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

2 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
muay thai poznań

Witam czy ktoś wie gdzie w poznaniu mozna trenować muay thai za wyjątkiem treningów u Pana Samolewskiego? Czy ktoś trenował w mma poznań??
Pozdrawiam!!

Pozdrawiam!!
Napisano Ponad rok temu
Re: muay thai poznań

Mnie też interesuje ten temat. Znalazłem jak dotąd Czerwonego Smoka, wiem, że w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] też trenują (ta sama lokalizacja - może ktoś coś powiedzieć na temat sekcji MT? ) W Strefie Walki nic o MT nie ma. Znalazłem jeszcze [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ,ale nie sprawdzałem.  Ktoś jeszcze zna jakieś miejsca? No i jeszcze [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]  , ale ja mam tam daleko...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Trener Tomasz Klamecki? Trener Tomasz Klamecki?- Ponad rok temu 
- 
			 Zapisy do sekcji kick-boxing w Lublinie Zapisy do sekcji kick-boxing w Lublinie- Ponad rok temu 
- 
			 Boks,KB lub MT w Glasgow Boks,KB lub MT w Glasgow- Ponad rok temu 
- 
			 Treningi Muay Thai w różnych miastach Treningi Muay Thai w różnych miastach- Ponad rok temu 
- 
			 klub szuka trenera - kraków klub szuka trenera - kraków- Ponad rok temu 
- 
			 czy będzie? czy będzie?- Ponad rok temu 
- 
			 lekcje indywidualne lekcje indywidualne- Ponad rok temu 
- 
			 Różalski będzie walczył o tytuł Mistrza Świata Różalski będzie walczył o tytuł Mistrza Świata- Ponad rok temu 
- 
			 COPACABANA: nowy nabór BJJ, Muay Thai, Submission Wrestling COPACABANA: nowy nabór BJJ, Muay Thai, Submission Wrestling- Ponad rok temu 
- 
			 zmiana stylu?doswiadczonych prosze o pomoc... zmiana stylu?doswiadczonych prosze o pomoc...- Ponad rok temu