Kopeć ZADUSZONY w parterze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to nie powinno być w dziale judo?
Prośba do moderatora o przeniesienie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kopeć nie zjmuje się judo tylko jest szefem Europejskiego Stowarzyszenia Krav Maga w Polsce. I nie jest to dział judo tylko dział Combat. Doceniam twoja troskę, ale ten link powinien byc w kombacie. Jak juz udowodniliśmy wczesniej w judo jest cienki i nikt go tu pewnie nie zna.
Jeżeli moderator z nieznanych mi racjonalnych przesłanek nie chce prenieść tego tematu to założę drugi...
Napisano Ponad rok temu
A mieszanie jakiejś walki na zawodach sportowych do kompetencji trenera w innej dziedzinie delikatnie mówiąc to chory pomysł. Poza tym skoro trenujesz/ szkolisz w konkurencyjnej organizacji, nie uważasz że Twoja opinia nie może być obiektywna, wobec czego jest mało wartościowa?
Poza tym jeśli pytasz o walkę z MP WP w Judo to chyba dział Judo będzie odpowiednim dla niego miejscem.
Jeśli chodzi o zakładanie postów - możesz je zakładać do woli. Na pewno nie będę w żaden sposób przeszkadzał.
Poza tym w miarę możliwości staram się się być bezstronny. Nie jestem zainteresowany sporami, mnie interesuje wiedza o SW.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli moderator z nieznanych mi racjonalnych przesłanek nie chce prenieść tego tematu to założę drugi...
Zróbisz to jeszcze raz to polecisz
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A kto to w ogóle jest?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Kopeć nie zjmuje się judo tylko jest szefem Europejskiego Stowarzyszenia Krav Maga w Polsce.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Judo - Lublin
- Ponad rok temu
-
Judo dla dzieci w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Sekcje 'tradycyjne' w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Judo tradycyjne - jest li takie coś jeszcze?
- Ponad rok temu
-
Zasady klasyfikacji w judo w turnieju olimpijskim
- Ponad rok temu
-
Judo Gliwice
- Ponad rok temu
-
judo w Radomsku
- Ponad rok temu
-
Judo w wakacje w Toruniu