jak ktos chce sie tego uczyc nie mam nic do tego,pozostaje mi tylko ta osobe zachecic, a ze trenuje z chłopakami to nie moja wina ,byly kiedys dwie dziewczyny ale zrezygmowaly po dwoch treningach,widocznie nie były do tego stworzone
  jak ktos chce sie tego uczyc nie mam nic do tego,pozostaje mi tylko ta osobe zachecic, a ze trenuje z chłopakami to nie moja wina ,byly kiedys dwie dziewczyny ale zrezygmowaly po dwoch treningach,widocznie nie były do tego stworzone

COPACABANA: nowy nabór BJJ, Muay Thai, Submission Wrestling
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
agatkien: tak tylko sobie zartuje, nie oobruszaj sie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Fight Club Lodz - nabor do grupy poczatkujacej :-) Fight Club Lodz - nabor do grupy poczatkujacej :-)- Ponad rok temu 
- 
			 kimono HotBlood na sprzedaż kimono HotBlood na sprzedaż- Ponad rok temu 
- 
			 Jaka odżywka do treningów bjj/vt Jaka odżywka do treningów bjj/vt- Ponad rok temu 
- 
			 Obciążenia kolan przy zakładaniu trójkątów. Obciążenia kolan przy zakładaniu trójkątów.- Ponad rok temu 
- 
			 Gracie Magazine subscriptions in Europa Gracie Magazine subscriptions in Europa- Ponad rok temu 
- 
			 Cyklon Warszawa - nowe godziny i lokalizacja!!! Cyklon Warszawa - nowe godziny i lokalizacja!!!- Ponad rok temu 
- 
			 sweepy z żółwia sweepy z żółwia- Ponad rok temu 
- 
			 Różnice w BJJ a Polski Ju-Jitsu sportowym Różnice w BJJ a Polski Ju-Jitsu sportowym- Ponad rok temu 
- 
			 Roberto Atalla back in Poland in october Roberto Atalla back in Poland in october- Ponad rok temu 
- 
			 Zawody w BJJ Zawody w BJJ- Ponad rok temu