zapowiedzi walk na PRIDE THE REAL DEAL
Napisano Ponad rok temu
co prawda nie podaja cyz cala gale czy tylko walke nastuli ale maja pokazac, nastula juz nagral wywiad ktory zostanie wyemitowany przed walka
Napisano Ponad rok temu
Teraz to Paweł musi wygrać :wink:
Napisano Ponad rok temu
Źródło?POTWIERDZONE, TVN podaje ze POKAZE NAJBLIZSZA WALKE NASTULI !
Napisano Ponad rok temu
miłe zaskoczenie..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczekamy, zobaczymy. Ja się póki co wstrzymam od wykrzykiwania swojego entuzjazmu.zrodlo informacja z "drugiego" budo
Napisano Ponad rok temu
Phil Baroni-Yosuke Nishijima
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum. Trzymajcie za mnie kciuki. Do zobaczenia 21 X na antenie TVN
KTOŚ COŚ WIE O TEJ TRANSMISJI?
Na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ani widu ani słychu
8O 8O
może coś być na rzeczy. w tą środę po 23 pokażą walke z Drago
Napisano Ponad rok temu
Nie "może coś być na rzeczy", a wiadomo już (patrz któryś inny temat w pobliżu tego) z całą pewnością że TVN nada 21.10.2006 o godzinie 02:00 transmisję na żywo z The Real Deal.może coś być na rzeczy. w tą środę po 23 pokażą walke z Drago
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedna z trzech walk, które mnie najbardziej interesowały, a oni ją odwołują. Się żem wkuwił.Hunt nie wystąpi - bardzo mi się to nie podoba!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
zrodlo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Poniżej pokusiłem sie na krótką analize i moje typy:
Emelianenko F.-Coleman M.
Ci panowie walczyli już ze sobą. Wygrał Fedor przez balache z gardy. Może być podobnie. Amerykanin nie ma poprostu czym zagrozić rosjaninowi. Pomimo że to MMA i wszystko może sie zdarzyć oraz że Coleman przeżywa swoją drugą młodość zdecydowanie stawiam na Fedora.
Rua M.-Randleman K.
Rua powraca po nieciekawej kontuzji łokcia, Kevin również w ostatnim czasie miał problemy zdrowotne. Shogun to pomimo młodego wieku doświadczony i wszechstronny zawodnik, specjalista muay thai oraz czarny pas BJJ. Randleman to były zapaśnik, bardzo silny i dynamiczny. Walczy nierówno, ale zawsze efektownie. Stawiam na Rua / poddanie
Barnett J.-Nastula P.
Do tego co napisałem na początku dodam że Barnet udowodnił swą wartość podczas ostatniego GP oraz że po przegranej w finale jest głodny wygranej. Stawiam na Barneta, ale miło by było gdyby Paweł sprawił niespodzianke.
Esch Eric-Hunt M.
Chodzą pogłoski że ta walka sie nie odbędzie. Mam nadzieje że to tylko plotki. Mój typ zdecydowanie Hunt
Henderson D.-Belfort V.
I tutaj są pogłoski o problemach z wizą Belforta. Mam nadzieuje że szybko wszystko sie wyjaśni. Brazylijczyk to pomimo młodego wieku legenda MMA. Debiutował w UFC w wieku bodajże 18 lat. Miał wzloty i upadki, jakiś czas temu problemy osobiste, porwano mu siostre. Dobra stójka i czarny pas w BJJ. Henderson to były zapaśnik, trenuje w Team Quest. Biorąc pod uwage nierówną forme Belforta stawiam na solidnego Hendersona.
Nakamura K.-Eastman M.
Heh i tutaj doszły mnie pogłoski o tym iż Eastman może nie wystąpić bo ma kontrakt z inna organizacją. Jak by nie było stawiam na Nakamure.
Villasenor J.-Lawler R.
Ciężko powiedzieć. Wstrzymam się od typowania.
Baroni P.-Nishijima Y.
Japończyk to mistrz świata w boksie jakiejś mniej ważnej organizacji. Póki co pokazał w Pride tylko twardą głowe. A samą twardą głową walki sie nie wygra. Jeśli Baroni nie wda sie w walke w stójce i sprowadzi walke do parteru powinien wygrać przez poddanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Owszem z Drago. Ale to jest dziś. Powtórka. W sobote będzie inna gala, Real Deal z Las Vegas. Nastek vs. Barnett odbedzie sie w soboteEEE,a na stronie TVN to napisane jest że to walka Nastka z Drago a nie z Bernettem!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tyson będzie walczył w PRIDE
- Ponad rok temu
-
mirko kiedys
- Ponad rok temu
-
MMA TRACKER
- Ponad rok temu
-
!!UFC Ultimate Fighting Night 6 WYNIKI!!SPOILER!!
- Ponad rok temu
-
Saulo Ribeiro w Chute Boxe
- Ponad rok temu
-
Zakład (OT)
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedziem
- Ponad rok temu
-
Shogun vs Coleman Rematch :)