zapowiedzi walk na PRIDE THE REAL DEAL
Napisano Ponad rok temu
Organizatorzy wiedza ze Nastula dlugo walczy, nie odpuszczai jest zawziety. Przeciwnicy sa kondycyjnie lepsi dlatego w polaczeniu z błędami judo (żółw) przegrywa. Ale przedstawienie jesty pierwszej klasy
NIEZALEZNIE CZY WYGRA CZY PRZEGRA BEDE MU KIBICOWAL
Napisano Ponad rok temu
Organizatorzy wiedza ze Nastula dlugo walczy, nie odpuszczai jest zawziety. Przeciwnicy sa kondycyjnie lepsi dlatego w polaczeniu z błędami judo (żółw) przegrywa. Ale przedstawienie jesty pierwszej klasy
ps. jak to jest ze Barnett wygrywal z minotauro i huntem a z mirkiem ni huhu i to 3 razy. nie ogladalem tych walk wiec moze ktos mi odpowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
marjan!!jakos nigdy specjalnie za nim nie przepadalem
przekonales mnie! rzeczywiscie, skoro nie przepadales, to napewno Pawel da mu rade, w koncu musi, bo nie byle kto za barnetem nie przepada!
takie sa fakty...
:wink:
Napisano Ponad rok temu
to ja Ci odpowiem tak: wole żeby Paweł dostawał przeciwników z którymi ma realne szanse powalczyć niż czołówke której ma nabijać rekordy...co do przedstawień- to moge za to zostać zjechany ale w pewnych momentach walki z Mino i z Alexem Paweł wyglądał (przy całym szacunku dla niego) jak gość który nie wie o co chodzi w MMA, nie miał siły robić nic, nie miał pomysłu na cokolwiek (mówie o koncówce walki z Mino gdzie tylko leżał i sapał i o fragmentach walki z Aleksem) jak wg. Ciebie to jest super widowisko to widze że mamy mocno odmienne zdania i oczekiwania...Wole żeby Nastula walczyl z najlepszymi i ew. przegrywal niz wygrywal z byle kim.
ps. jak to jest ze Barnett wygrywal z minotauro i huntem a z mirkiem ni huhu i to 3 razy. nie ogladalem tych walk wiec moze ktos mi odpowie
Napisano Ponad rok temu
W którymś wywiadzie Paweł sam przyznał się do tego, że chciał walczyć ale nie mógł bo był mocno zmęczony. Ludzie narzekają, że późno zaczął, ok ale przecież nie siedział przed telewizorem całe życie, nie przesadzajmy. Powiedziałem to wcześniej powiem jeszcze raz: moim zdaniem jego problem leży w kondycji. Mógłby też wykazać więcej rozumu od Yoshidy i nauczyć się obrony przed lowkickiem ale to nie na tą galę jużco do przedstawień- to moge za to zostać zjechany ale w pewnych momentach walki z Mino i z Alexem Paweł wyglądał (przy całym szacunku dla niego) jak gość który nie wie o co chodzi w MMA, nie miał siły robić nic, nie miał pomysłu na cokolwiek (mówie o koncówce walki z Mino gdzie tylko leżał i sapał i o fragmentach walki z Aleksem) jak wg. Ciebie to jest super widowisko to widze że mamy mocno odmienne zdania i oczekiwania...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wkurzajace to jest jak dobieraja mu przeciwnikow, 3 na 4 nalezy do pierwszej piatki Pride wagi ciezkiej. Jeszcze nikt chyba nie startowal z takimi przeciwnikami w swoich pierwszych walkach mma. Chcialbym zeby Pawel wszystkich zaskoczyl i jakims cudem poddal Barnetta, ale trzeba byc realista, skoro Mino sie to nie udalo to...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem dlaczego Nastula ma teraz Josha... to zemsta japonczykow za pocalowanie w reke kobiety
ta... i za te wszystkie wygrane z japonczykami w judo...
i moze jeszcze za mame muminka
Napisano Ponad rok temu
Teraz karta wyglada tak:
Fedor Emelianenko(Russia) vs Mark Coleman(USA)
Mauricio "Shogun" Rua(Brazil) vs Kevin Randleman(USA)
Mark Hunt(New Zealand) vs Eric "Butterbean" Esch(USA)
Josh Barnett(USA) vs Pawel Nastula(Poland)
Dan Henderson(USA) vs Vitor Belfort(Brazil)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Who is Shogun? Shogun is dead baby. Shogun is dead.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tyson będzie walczył w PRIDE
- Ponad rok temu
-
mirko kiedys
- Ponad rok temu
-
MMA TRACKER
- Ponad rok temu
-
!!UFC Ultimate Fighting Night 6 WYNIKI!!SPOILER!!
- Ponad rok temu
-
Saulo Ribeiro w Chute Boxe
- Ponad rok temu
-
Zakład (OT)
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedziem
- Ponad rok temu
-
Shogun vs Coleman Rematch :)