Tyson będzie walczył w PRIDE
Napisano Ponad rok temu
P.S. odwalcie sie od Kimury bo takie z was kozaki zza szklanego ekranu a vis a vis nie podskoczylibyscie mu.
Napisano Ponad rok temu
wypraszam sobie. Ja jestem vis a vis szklanego ekranu i mu podskakuje.P.S. odwalcie sie od Kimury bo takie z was kozaki zza szklanego ekranu a vis a vis nie podskoczylibyscie mu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mod on: ostatnie offtopowe posty poleca jutro.
Napisano Ponad rok temu
A dorabianie na zmywaku w NY to takie ekscentryczne hobby, teraz kumam.kimura moze i jestem paskudny, ale za to straszliwie bogaty! i to mi styka.
Napisano Ponad rok temu
w tym artykule jest wyraznie napisane ze on nie chce wchodzic na ring wiec raczej go w K1 nie zobacze.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastula w ringu z Tysonem? Dziennik/MS /07:31 AFP Mike Tyson wraca w tym roku na ring. Gazeta „Las Vegas Review Journal” podała, że fani będą mogli go oglądać boksującego w hotelu „Aladdin”. Zaplanowano 10 otwartych dla publiczności sparingów. Japońskie media sugerują, że Tyson wystąpi w K-1. Tamtejsza firma impresaryjna bowiem w Las Vegas, zorganizuje gigantyczne show, w którym wystąpią przedstawiciele różnych sztuk walki (jedną z gwiazd ma być mistrz olimpijski w judo Paweł Nastula). Gazeta z Las Vegas podała, że to właśnie organizacja Pride rozmawia z Tysonem, który kiedy promował widowiska K-1. Więcej w "Dzienniku"to sie dowiedzielismy od naszego kochanego onetu ze nastek zawalczy prawdopodobnie z tysonem w gali K1 w LAS VEGAS organizowanej przez PRIDE buahahahhaha ;D wsyzstko juz kompletnie pomieszali i dziwic sie ze nikt niezorientowany dokladnie nie ma prawa dowiedziec sie o co tak naprawde w tym wszystkim chodzi heheh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastek by go w pierwszej rundzie pojechal 8)byle by nie z parterowacami bo nie było by czego oglądać
Napisano Ponad rok temu
A dorabianie na zmywaku w NY to takie ekscentryczne hobby, teraz kumam.kimura moze i jestem paskudny, ale za to straszliwie bogaty! i to mi styka.
od nadmiaru kasy czesto ludzia sie w glowie przewraca
Napisano Ponad rok temu
Po drugie napisano że Tyson będzie walczył w ramach walm pokazowych na Pride FC MMA - "to box an exhibition on a Pride Fighting Championship mixed martial arts.". Więc chyba jednak pod regułami MMA.
"Tyson is expected to BOX an exhibition on a Pride Fighting Championship mixed martial arts card" - BOKSOWAL (slowo klucz) w walce pokazowej na rozpisce (mixed martial arts card) PRIDE Wiec chyba jednak nie MMA. Uciales slowko "card" i moze dlatego Ci sie kontekst pomylil.
Nie wiem czemu juz wszedzie sensacje robia. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W MMA to on chyba jednak nie mialby czego szukac na powaznie, wiec i tak zadna sensacja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz Mike przegrywa z kelnerami, takimi jak McBride (przecież Irlandczyk przyjął sporo czystych ciosów i tylko się śmiał, a betonowej szczęki to on nie ma). Jest bardzo wolny. Nie mówcie, że zrobiłby wielką krzywdę zawodnikowi z top10 ciężkiej Pride. Co tam top10 - założę się, że nasz Paweł przyjąby bez mrugnięcia kilka jego ciosów! Tyson to już zardzewiały dziadek. I sam o tym dobrze wie.
Napisano Ponad rok temu
Linki;[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uderzać, rzucać i kopać przeciwnika " to jest przykład jak dziennikarze zdobywają informacje..
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mirko kiedys
- Ponad rok temu
-
MMA TRACKER
- Ponad rok temu
-
!!UFC Ultimate Fighting Night 6 WYNIKI!!SPOILER!!
- Ponad rok temu
-
Saulo Ribeiro w Chute Boxe
- Ponad rok temu
-
Zakład (OT)
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedziem
- Ponad rok temu
-
Shogun vs Coleman Rematch :)