P.S. odwalcie sie od Kimury bo takie z was kozaki zza szklanego ekranu a vis a vis nie podskoczylibyscie mu.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wypraszam sobie. Ja jestem vis a vis szklanego ekranu i mu podskakuje.P.S. odwalcie sie od Kimury bo takie z was kozaki zza szklanego ekranu a vis a vis nie podskoczylibyscie mu.
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dorabianie na zmywaku w NY to takie ekscentryczne hobby, teraz kumam.kimura moze i jestem paskudny, ale za to straszliwie bogaty! i to mi styka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastula w ringu z Tysonem? Dziennik/MS /07:31 AFP Mike Tyson wraca w tym roku na ring. Gazeta „Las Vegas Review Journal” podała, że fani będą mogli go oglądać boksującego w hotelu „Aladdin”. Zaplanowano 10 otwartych dla publiczności sparingów. Japońskie media sugerują, że Tyson wystąpi w K-1. Tamtejsza firma impresaryjna bowiem w Las Vegas, zorganizuje gigantyczne show, w którym wystąpią przedstawiciele różnych sztuk walki (jedną z gwiazd ma być mistrz olimpijski w judo Paweł Nastula). Gazeta z Las Vegas podała, że to właśnie organizacja Pride rozmawia z Tysonem, który kiedy promował widowiska K-1. Więcej w "Dzienniku"to sie dowiedzielismy od naszego kochanego onetu ze nastek zawalczy prawdopodobnie z tysonem w gali K1 w LAS VEGAS organizowanej przez PRIDE buahahahhaha ;D wsyzstko juz kompletnie pomieszali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastek by go w pierwszej rundzie pojechal 8)byle by nie z parterowacami bo nie było by czego oglądać
Napisano Ponad rok temu
A dorabianie na zmywaku w NY to takie ekscentryczne hobby, teraz kumam.kimura moze i jestem paskudny, ale za to straszliwie bogaty! i to mi styka.
![]()
Napisano Ponad rok temu
Po drugie napisano że Tyson będzie walczył w ramach walm pokazowych na Pride FC MMA - "to box an exhibition on a Pride Fighting Championship mixed martial arts.". Więc chyba jednak pod regułami MMA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu