Tyson będzie walczył w PRIDE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widze że każdy psiocze na Tysona, ale to człowiek który wychodził z klubu i lał bez przygotowania najwiekszych twardzieli i szacunek mu za to, cios ma nokautujacy i nie widze zawodnika mma który by przetrwał by czyste trafienie Tysona, więc przestancie się śmiać bo nikt z was by z nim nie wszedł do klatki, wiem że zostane pojechany za tą wypowiedź ale taka prawda, Mike to legenda boksu i mozna go nie lubić ale szanować trzeba
panicz. mialem nie odpisywac, ale jak czytam bzdurki to mi sie cisnienie podnosi. Po pierwsze: NIKT NIE PSIOCZY NA TYSONA. Wszyscy go szanujemy bo to wielki bokser, ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy: jest STARY, nie ma zielonego pojecia o parterze a gdyby mial walczyc w MMA jest to kluczowe, ostatnie jego walki to byla porazka. Slowem - z czolowka MMA nie mialby absolutnie zadnych szans. Kto moglby wytrzymac czyste trafienie od Mike'a? Fedor, Mino, Hunt, Fujita. Tak pierwsi z brzegu, pewnie jeszcze kilku by sie znalazlo. I teraz niech do Ciebie dotrze: to ze ktos pisze, ze Mike nie mialby szans w MMA jest po prostu PRAWDA, a nie brakiem szacunku.
Paniał?
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze nie trzeba dołączać do PRIDE żeby dla nich walczyć (patrz Chuck Liddell).
Po drugie napisano że Tyson będzie walczył w ramach walm pokazowych na Pride FC MMA - "to box an exhibition on a Pride Fighting Championship mixed martial arts.". Więc chyba jednak pod regułami MMA.
Po trzecie jak będzie naprawdę okaże się za kilka tygodni.
Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno jest pewne - czystego uderzenia od Mike'a nikt by nie wytrzymał, reszta to spekulacje :wink:Kto moglby wytrzymac czyste trafienie od Mike'a? Fedor, Mino, Hunt, Fujita. Tak pierwsi z brzegu, pewnie jeszcze kilku by sie znalazlo.
Napisano Ponad rok temu
Koszmarnie. Ma 40 lat, w tym wieku to już bliżej niż dalej. Chodzi z balkonikiem i szcza w pampersa. Couture w tym wieku odnosił największe sukcesy w MMA, że przypomnę. :wink:trzeba spojrzec prawdzie w oczy: jest STARY
Napisano Ponad rok temu
a ja mlody :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy go szanujemy bo to wielki bokser,
Nie prawda, ja go nie szanuje, to gwałciciel, przygłup a jedyne co potrafił zrobić to trzasnąć mocno w pysk, a klasę pokazywał wtedy kiedy dobra passa się skończyła i zaczął przegrywać według moich krytwrii za mało, żeby zasłużyć sobie na szacunek.
Napisano Ponad rok temu
nie zrozumiales mnie. Jest za stary na nauke. Po tylu latach i w wieku lat czterdziestu, ciezko bedzie wykorzenic zle nawyki i nauczyc go dobrych.Koszmarnie. Ma 40 lat, w tym wieku to już bliżej niż dalej. Chodzi z balkonikiem i szcza w pampersa. Couture w tym wieku odnosił największe sukcesy w MMA, że przypomnę. :wink:
Edit: przykro mi Kimura . Ale wiesz, zawsze mozesz brac Geriavit i Doppelherz, obok innych odzywek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tyson jako
bokser - geniusz, zapisal sie w historii ( nie mylic z prawdziwym sportowcem )
czlowiek - pojebus
Napisano Ponad rok temu
Tyson moj czlowiek ale jak ktos kiedys zaspiewal " ...trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc nie pokonanym..." i swiete slowa bo Mike przegrywajac w momecie gdyby jednak zechcial walczyc w pride i przegral by zostal by niestety nie zapamietany jako Ktos a jako Cienias bo kto tam by sie zaglebial w jego historie w stanach liczy sie teraz .... wiec najlepiej jak narazie dla Mike-go jest pozostac narazie Kims.
Muhamet Ali tez kiedys raz walczyl na zasadach MMA i przegral
Nadal jest Kims!!
Napisano Ponad rok temu
kurwa naucz sie pisać przynajmniej imie gościa o którego ci chodziMuhamet Ali
to nie były zasady MMA ale fakt że na pierwszy rzut oka mogły je przypominać a jak dokłądnie te zasady wyglądały można było dowiedzieć się na jednym z filmów dokumentalnych o tym gościu co to jego imie tak zdupczyłeśtez kiedys raz walczyl na zasadach MMA
kolejny raz w jednozdaniowym poście udowadniasz że gówno wiesz o tamtej walcei przegral
Napisano Ponad rok temu
ps. jak wyslalem posta to sie po jakims czasie zkapnelem ze to zle napisalem analfabeta zemnie
Napisano Ponad rok temu
Ale za to paskudny i nikt cię nie lubi. :wink:kimura nie podnos sie na duchu i spojrz prawdzie w oczy- jestes stary! :twisted:
a ja mlody :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mirko kiedys
- Ponad rok temu
-
MMA TRACKER
- Ponad rok temu
-
!!UFC Ultimate Fighting Night 6 WYNIKI!!SPOILER!!
- Ponad rok temu
-
Saulo Ribeiro w Chute Boxe
- Ponad rok temu
-
Zakład (OT)
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedziem
- Ponad rok temu
-
Shogun vs Coleman Rematch :)