Obciążenia kolan przy zakładaniu trójkątów.
Napisano Ponad rok temu
w ostatnich dniach jednak dużo kombinuje z trójkątami, zauważyłem że przy takim dobzre zapiętym trójkącie kolano jest troche używane w nienaturalny sposób, zwłaszcza jak się już ten trójkąt wyciąga/zaciska...
miał ktos z was problemy z kolanami z powodu trójkątów ?
a moze wyciąganie trójkątów jest w 100% bezpieczne a ja szukam żródła kontuzji w złym miejscu ??
Napisano Ponad rok temu
miał ktos z was problemy z kolanami z powodu trójkątów ?
mialem przez jakis czas bo duzo sie przylozylem wlasnie do trojkatow i bolaly troche,wiec zaczolem je dluzej rozgrzewac i przestaly bolec.nie byly dobrze rozgrzane-moze w tym problem!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio jednak zauważyłem, że po prostu kolano mnie coraz częściej pobolewa, nie tylko w czasie kulanek ale nawet jak chodzę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ja mam chude nozki (jak kaczuszki).
Ale proszę... bez politycznych żartów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolano już mnie przestało boleć, okazało się że to tylko drobne stłuczenie którego dorobiłem się prawdopodobnie grając w piłke nożną. :wink:
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szyi? Moje minimalne doswiadczenie w grapplingu mowi, ze trojkat to glownie duszenie. Wiec chyba miales na mysli stalowe wkladki do tetnic.o odpowiednio mocarnej szyi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
True, trueCzasami jednak łapie mnie skurcz w nodze, szczególnie gdy trwa walka o dopięcie trójkąta. Cholernie to denerwujące.
Napisano Ponad rok temu
Szyi? Moje minimalne doswiadczenie w grapplingu mowi, ze trojkat to glownie duszenie. Wiec chyba miales na mysli stalowe wkladki do tetnic.
tak ale zauważ ze dusisz się miedzy innymi dla tego że szyja głowa z karkiem idzie do dołu i dociskana jest tetnica. po to duszacy mze wlasnie przygiac Ci głowe do dołu. jak się bronisz przed trójkatem to prostujesz kark i starasz się patrzeć w góre tak jakby bo wtedy duszenie mn9ej wchodzi i w tym czasie starasz sie wyjsc. ja to widze że ja jestem taki teoretyk kurde co sam gówno umie he he
Napisano Ponad rok temu
i 2 razy pomyślę, zanim zażartuję. Bo jak mam potem tłumaczyć ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gracie Magazine subscriptions in Europa
- Ponad rok temu
-
Cyklon Warszawa - nowe godziny i lokalizacja!!!
- Ponad rok temu
-
sweepy z żółwia
- Ponad rok temu
-
Różnice w BJJ a Polski Ju-Jitsu sportowym
- Ponad rok temu
-
Roberto Atalla back in Poland in october
- Ponad rok temu
-
Zawody w BJJ