Konfrontacja Sztuk Walki 6 - pierwsze informacje
Napisano Ponad rok temu
Fajne miny w stylu "nic sie nie stalo"
Dobra walka i dobra Konfrontacja, chyba najciekawsza z dotychczasowych!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czy siak - bardzo udana gala, nie licząc walki Jurasa, w której nie pokazał on nic z tego, do czego wcześniej nas przyzwyczaił.
Napisano Ponad rok temu
Bo po raz pierwszy dali mu mocnego rywalaTak czy siak - bardzo udana gala, nie licząc walki Jurasa, w której nie pokazał on nic z tego, do czego wcześniej nas przyzwyczaił.
Napisano Ponad rok temu
"Koleżanki na kolonii mnie tak nazywały" © Cipao <--- .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"...w tej walce nie chodzi o pieniądze, tu chodzi o szacunek, o szacunek drodzy państwo!..."
Napisano Ponad rok temu
Tacy oni najlepsi, jak i tradycyjne ich stroje
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- liny tragiczne, zawodnicy wypadali z ringu
- kolcin i kulak dostali dwuch kelnerow, takze nie bylo na co popatrzec
- reszta walk trzymala poziom
- final baaaardzo ciekawy, choc uwazam, ze kolacin powinien wygrac - dominowal
- Juras nic nie pokazal, w drugiej rundzie ledwo stal na nogach ;>
- rogate mikrofony antyradia ? co to kur** bylo ? (pomijajac Frytkowska, ktora zostala wygwizdana ;>)
- konferansjer nadal ssie pauke ;p
- pokazy miedyz walkami da sie przezyc, ale co to ma wspolnego z MMA ?
- koncerty watpliwych gwiazd, choc moze nie lubie takiej muzyki... ;>
- zamiast Cipao, koferansjer mowil Cipa
- konferansej, bez wzgledu jak konczyla sie walka, zawsze mowil wygrana przez KO - zenada
Ogolnie fajna imprezka, ale od tych swiatel glowa mnie boli;>
Napisano Ponad rok temu
A teraz bardziej szczegółowo:
- tez wkurzało mnie ze konferansjer zawsze mówił ze wygrana przez K.O., nawet gdy było odklepanie 8O
- troszkę więcej spodziewałem się po zawodnikach zagranicznych
- nie było kichy z sędziowaniem (a i tak 90% walk kończyła się przed czasem)
- uwazam iz zamiast zapraszac Alistera do wręczenia pucharu, powinni raczej te pieniądze przeznaczyc na podwyzszenie gaż zawodników.
- przerwy miedzy walkami i równe pokazy jestem w stanie zrozumiec (wymóg TV i sponsorów)
Ogółnie gala bardzo fajna, zakończona finałem na jaki całe polskie środowisko MMA od dawna czekało. Z przebiegu walki (moim mozliwe ze stronniczym zdaniem) Krzysiek miał lekką przewagę, co stwarza realne szanse zwycięstwa podczas ewentualnego rewanżu
Napisano Ponad rok temu
wiem, że KSW to nie Pride, ale połowie zawodników na KSW w ogóle nie chciało się walczyć. Np. Kołacin, który się poddał podczas duszenia przedramieniem w drugiej walce. No normalnie śmiech. Co on robi w MMA?
Sedziowanie słabe - znów Kołacin: dlaczego on niby wygrał pierwszą walkę, dlaczego przerwali walkę, skoro żaden z ciosów nie przeszedł nawet gardy?
konfenansjer to taki szmaciarz, że po prostu żenada, strasznie mnie wkurwiał tym swoim zachrypiałym darciem mordy.
Liny do bani, znów nienaciągnięte.
No i tysiąc głupot typu: przedstawiają Malhasyana i mówią: 29 stoczonych walk MMA. na ekranie wynik: 20-7-1. no rzeczywiście 29.
niech mi ktoś powie skąd się kurwa wziął jeden koleś wśród tego stada dupeczek tańczących na początku? jak on się tam znalazł? kilkanaście fajnych lasek i jakiś koleś. skąd on się tam wziął i co tam robił?
jakieś problemy z synchronizacją tego wszytkiego, robienie jakiejś takiej szopki z tego - to wszystko wkurwia.
widać, że MMA zaczyna cieszyć sie w Polsce dużym zainteresowaniem. 3.500 osób na Torwarze to naprawdę sporo i o czymś świadczy. organizatorzy naprawdę powinni pójść w końcu po rozum do głowy, bo swoje istnienie zawdzięczają jedynie niedostatecznej konkurencji na tym polu.
aha. dziękuję, że nie było stevena z nunchaku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widocznie nie uwaznie oglądałes, albo akurat poszedłes po piwo
Napisano Ponad rok temu
Dime. organizatorzy nie pojda po rozum do glowy, bo to amatorzy. biznes to nie jest ich świat.mma tym bardziej.
Napisano Ponad rok temu
Nie. jka by byl lepszy to by wygral.Kułak był zdecydowanie lepszy...miał pecha.
.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
poszukuje dziewczyny do zawodow mma
- Ponad rok temu
-
Ray Sefo i Glaube Feitosha
- Ponad rok temu
-
Przepisy
- Ponad rok temu
-
Sukosan Fight Night - 9 sierpnia
- Ponad rok temu
-
Hero's - spoiler, wyniki, filmy, komentarze....
- Ponad rok temu
-
Sklep z rekawicami, Łódź
- Ponad rok temu
-
Różalski na Tryout 11 sierpnia w Las Vegas
- Ponad rok temu
-
cobra napięstniki
- Ponad rok temu
-
Z ostatniej chwili-Mirko najprawdopodobniej nie wystapi w Gp