Nowy moderator
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam wszystkich jerz.
*ktoś zauważy łamanie regulaminu, będą jakies nieaktualne linki w podwieszonych tematach(a Ty masz aktualny i chcesz się nim podzielić) i tym podobne moderatorskie sprawy.
Napisano Ponad rok temu
Można się ze mną kontaktować przy pomocy mejla, gadu, lub pm.
Napisano Ponad rok temu
Jak wiele możliwości jestem zachwycony :wink:Dzięki.
Można się ze mną kontaktować przy pomocy mejla, gadu, lub pm.
Napisano Ponad rok temu
a przerąbane będzie mial piotr7 pewnie zaraz dostanie bana hehehe
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
'Witam wszystkich od dziś jestem jednym z moderatorów działu BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO więc jeśli są jakieś uwagi* proszę walic do mnie jak w dym.
Pozdrawiam wszystkich jerz.
*ktoś zauważy łamanie regulaminu, będą jakies nieaktualne linki w podwieszonych tematach(a Ty masz aktualny i chcesz się nim podzielić) i tym podobne moderatorskie sprawy.
Kurde to brzmi jak namawianie do donosicielstwa :wink:
Napisano Ponad rok temu
To powoduje, że w Polsce jest problem ze stworzeniem społeczeństwa obywatelskiego, zaangażowanego w wybory, lokalne działania i oddolne inicjatywy. A np. współpraca z ogranami ścigania (policją np. - a na forum moderatorem) jest postrzegana w kategoriach "donosicielstwa". Polacy się w tym świetnie odnajdują, czasem popadając w swoistą schizofrenię - kumpel policjant to na imprezie jeden z "naszych", i on sam też tak się czuje - ale policjant na ulicy to już jeden z "nich".
Dopóki to się nie zmieni, dopóty będziemy olewać wybory albo głosować na populistów, biadolić, że państwo nam nie zapewnia takiego czy innego zasiłku i postrzegać wszystko w kategoriach "niczyje". Najciekawsze jest jednak to, że wyjeżdzając za granicę przechodzimy metamorfozę i świetnie odnajdujemy się w liberalnym otoczeniu gospodarczym.
pozdrowienia
Piotr
Napisano Ponad rok temu
Po tak poważnej wypowiedzi nie sposób tego nie skomentować bardziej obszernie niż w moim poprzednim poście, co nie znaczy, że będę się jakoś strasznie rozpisywał . Nie myślałem o tym w ten sposób myślałem o tym, że wszystkim w gruncie rzeczy przeszkadza łamanie regulaminu i jeśli tak właśnie jest to w interesie wszystkich jest poinformować osoby, które mają się tym zajmować, czyli w tym wypadku mnie.
Pozdrawiam jerz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Informowanie moderatora o łamaniu regulaminu to zwykle podpierdalanie (chyba ze robimy to publicznie bez pokazywania palcem ale Jerz pisal by walic do niego jak w dym) natomiast wspolpraca z aparatem bezpieczenstwa a wiec skladanie zawiadomien o popelnieniu przestepstwa czy wystepowanie w roli swiadka to obywatelski obowiazek taki sam jak uczestnictwo w wyborach. Po to jest demokracja zeby mozna bylo ksztaltowac rzeczywistosc w ktorej zyjemy i od tego sa demokratyczne wybory. Idac dalej tokiem twoich porównan - nie przypominam sobie by na budo byly wybory nowych modów - o ile mi wiadomo wybieral ich Janusz P. Nie znaczy to jednak ze ktorys sie na moda nie nadaje - chodzi o sam fakt :wink:I to jest właśnie jeden z problemów polskiego społeczeństwa...
Napisano Ponad rok temu
Ale tak to zabrzmialo :wink:nie myślałem o tym w ten sposób.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam jerz.
Napisano Ponad rok temu
no prosze juz wladza do glowy uderza ;].
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sparringi na Fortach Bema
- Ponad rok temu
-
Sekcja Bjj w Wałbrzychu???
- Ponad rok temu
-
kluby w londynie