PRIDE OW GP 2 runda + superfights - wyniki i fotki
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie zasluzone zwyciestwo Antonio. Dominowal zdecydowanie w stojce (poza rozcieciem), Werdum zaliczyl kilka knockdownow. W parterze Fabricio nic nie mogl zrobic, jedynie trzymal Nogueire w gardzie, co wiecej Minotauro nawet go przetoczyl i przechodzil garde. W pierwszej rundzie Mino tez sprowadzal. Dopiero w trzeciej rundzie Werdum kilka razy sprowadzil, zapewne w obawie przed KO w stojce :wink: Jednoglosna decyzja jak najbardziej sluszna...
Wanderlei Silva vs.Kazuyuki Fujita
Mialem nadzieje ze Silva dostanie w becki, ale trzeba przyznac ze ladnie walczyl takze w parterze, fajna walka. Ciekawy jestem kogo dostanie w nastepnej rundzie.
Josh Barnett vs Mark Hunt
Haha wiedzialem ze tak bedzie. Caly czas czekalem az ktos wkoncu wezmie Hunta do parteru i go tam poskreca Pieknie taktycznie rozegral to Barnett, pokazal ze sama stojka to za malo na mma, bardzo cieszy mnie ten wynik.
Hidehiko Yoshida vs Mirko CroCop
Szkoda mi Yoshidy, ale nic nie pokazal, Mirko nawet wszedl mu w garde a Yoshi tego nie wykorzystal. Chcial sie bawic w stojce to ma. CroCop zniszczyl go tymi lowkickami.
Jesetm ciekawy jak zestawia ich w kolejnej rundzie, ale caly czas obstawiam Minotauro jako zwyciezce tego GP.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w końcu to "mieszane sztuki walki"dwóch paretrówców i dwóch uderzaczy razem??? myślę, że jednak to wymieszają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
CroCop walczył już z całą trójką więc tak czy owak będziemy widzieć w jego wykonaniu rematch.
Napewno nie dadzą w półfinałach CroCop vs. Nog
Silva powiedział że chce walczyć z Nogiem ale wtedy oglądalibyśmy CroCop vs. Barnett 3. Ponadto panowie walczyli ze sobą niecały rok temu.
Moim skromnym zdaniem będziemy mieli półfinały:
Nog vs. Barnett
Silva vs. Mirek
I oba pojedynki szykują się zajebiście.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ŁUBUDUBU NIECH ŻYJE NAM NASTEK
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Manhoef vs Freeman-Cage Rage 17
- Ponad rok temu
-
Lee Murray zatrzymany w Maroko
- Ponad rok temu
-
PRZECZYTAJ TO ZANIM TU BĘDZIESZ PISAŁ!!!
- Ponad rok temu
-
Gdzie MMA we Wrocku?
- Ponad rok temu
-
OZ
- Ponad rok temu
-
Hamerykańce sie lejom po mordach za piniendze
- Ponad rok temu
-
Atemi Sosnowiec?