Treningi w wakacje w okolicach Katowic?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie: jakie kluby SW w okolicach Katowic będą prowadzić regularne treningi w wakacje? Chodzi mi głównie o aikido lub jujutsu, ale każda sekcja mile widziana, może wpadnę zobaczyć treningi.
Dąbrowska sekcja Górnośląskiej Szkoły Aikido nie zawiesza treningów na wakacje, zmieniają się tylko godziny. Od 1 lipca w poniedziałki i środy o 17:30
Zapraszam również do odwiedzenia dojo iaido szkoły Musoshinden Ryu na Stawowej. Dokładniejsze informacje na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie: jakie kluby SW w okolicach Katowic będą prowadzić regularne treningi w wakacje? Chodzi mi głównie o aikido lub jujutsu, ale każda sekcja mile widziana, może wpadnę zobaczyć treningi.
Dąbrowska sekcja Górnośląskiej Szkoły Aikido nie zawiesza treningów na wakacje, zmieniają się tylko godziny. Od 1 lipca w poniedziałki i środy o 17:30
Zapraszam również do odwiedzenia dojo iaido szkoły Musoshinden Ryu na Stawowej. Dokładniejsze informacje na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Fajnie wiedzieć bo to moja szkoła. Ale dzięki bardzo, bo do Dąbrowy w GSA jeszcze nie jeździłem, więc nie wiedziałem o tym. poklon
Napisano Ponad rok temu
Ul. Raciborska 1, Katowice - w tym budynku AWF gdzie jest ścianka wspinaczkowa, treningi w lipcu i sierpniu:
wtorek i czwartek o 19
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za więcej możesz ćwiczyć w trakcie wakacji nawet 5 razy w tygodniu z tym że te pozostałe 3 treningi w Tychach bo w lipcu/sierpniu w katowicach mają być tylko dwa treningi tygodniowo ( w sezonie były 4 treningi poza czerwcem gdzie było już tylko 3)
Napisano Ponad rok temu
Fajnie wiedzieć bo to moja szkoła. Ale dzięki bardzo, bo do Dąbrowy w GSA jeszcze nie jeździłem, więc nie wiedziałem o tym.
To bardzo nieładnie z twojej strony bo my pojawialiśmy się na treningach w Katowicach i Tarnowskich Górach Zapraszamy. Treningi prowadzi sensei Koput.
Napisano Ponad rok temu
A propos, w TG będą treningi, bo podobno miała być nowa sala, bo budynek KS został sprzedany...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To bardzo nieładnie z twojej strony bo my pojawialiśmy się na treningach w Katowicach i Tarnowskich Górach
Taaak? A kiedy to, jeśli można wiedzieć? Pytam, bo ja sam bardzo często zarówno do Katowic, jak i do T-G na treningi jeżdżę. :-)
Ano będą, będą (a nawet SĄ) - środy i czwartki godz 19:00. 8)A propos, w TG będą treningi, bo podobno miała być nowa sala, bo budynek KS został sprzedany...
Pojaw się w końcu, bracie - już dawnośmy się na macie nie widzieli... :wink:
Steve (po tamtym weekendzie o stopień wyższy :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Cytat:
To bardzo nieładnie z twojej strony bo my pojawialiśmy się na treningach w Katowicach i Tarnowskich Górach
Taaak? A kiedy to, jeśli można wiedzieć? Pytam, bo ja sam bardzo często zarówno do Katowic, jak i do T-G na treningi jeżdżę.
W Katowicach postaramy się być w przyszłym tygodniu (we czwartek). W maju i czerwcu byliśmy chyba ze trzy albo cztery razy we czwartki (nie pisałem że jesteśmy tam regularnie i często ) Najczęściej do T-G jeżdzi Asia, taka sympatyczna brunetka z warkoczem
Zapraszam do nas w poniedziałki i środy...
Napisano Ponad rok temu
Najczęściej do T-G jeździ Asia, taka sympatyczna brunetka z warkoczem (...)
A kojarzę, kojarzę.
Zapraszam do nas w poniedziałki i środy...
Kurcze - w środę są treningi w T-G... Ale w poniedziałek...
Reasumując (żeby nie było OT :-) ) - treningi od poniedziałku do piątku są na mur.
Jeśli ktokolwiek (Zanshin) chce ćwiczyć - mata jest bardzo często do dyspozycji. Tylko dlaczego w wakacje (przynajmniej ja) ma się mniej wolnego, niż w czasie roku szkolnego? :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakie są sztuki walki w Radomsku
- Ponad rok temu
-
Shogun ... jaka jakosc ??
- Ponad rok temu
-
Grapling w lodzi
- Ponad rok temu
-
kluby sw?
- Ponad rok temu
-
Okresowo 'skuteczne' sw (takie sobie rozważania) ;-)
- Ponad rok temu
-
Jean-Claude Van Damme
- Ponad rok temu
-
Czy istnieją takie treningi?
- Ponad rok temu
-
Jaką sztukę walki wybrac??
- Ponad rok temu
-
Jaki system samoobrony dla osoby na wózku?
- Ponad rok temu
-
rekawice firmy pahuyuth
- Ponad rok temu