Jean-Claude Van Damme
Napisano Ponad rok temu
Drugą jego pasją była kulturystyka i w lekkich wagach występował również w zawodach amatorów w Belgii i nie tylko, osiągając dobre wyniki w pokazach sylwetkowych, ze względu na proporcjonalną sylwetkę i ładną rzeźbę mięśni (miał stosunkowo małą masę i nie chciał jej zwiększać ze względu na karate, poza tym nie stosował sterydów, przez co nie mógł liczyć na sukcesy w tym sporcie).
Myślę, że może nie jest wybitną postacią karate, ale między innymi dzięki niemu i jego filmom karate stało się jeszcze bardziej popularne. Ja osobiście go szanuję i lubię jego wczsne filmy. Uważam także, że przygotowanie baletowe dawało "jego karate" wyjątkową miękkość i widowiskowość.
Napisano Ponad rok temu
Asia Carrera też ma zajebisty dorobek filmowy. Lepszy od van Damma. I co z tego? :wink:Może kiepski wojownik, ale aktor naprawdę niezły. Ma ogromny dorobek filmowy, a "Krwawy Sport" przeszedł do legendy.
Napisano Ponad rok temu
Ja też wolę ją oglądać ale chodziło mi o to, że mimo dorobku nikt jej jakoś do oskara nominować nie chceJak to co? Wolę ją oglądać niż Van Damme'a
Napisano Ponad rok temu
Ja też wolę ją oglądać ale chodziło mi o to, że mimo dorobku nikt jej jakoś do oskara nominować nie chceJak to co? Wolę ją oglądać niż Van Damme'a
Bo hollywood to jedno wielkie bagno , zeby ja nominowali to chyba musialaby sie z kims przespac . A to jest szanujaca siebie aktorka i takiego numeru nie odwali raczej
Napisano Ponad rok temu
Podobno kiedyś jakiś jego bodyguard mu mordę obił - jak się o tym dowiedziałem, to mój ówczesny idol wiele stracił i po prostu przestał nim być :roll:
Według mnie taki sobie aktor i taki sobie zawodnik...
Ten bodyguard to był David "Tank" Abbott, znokautował Van Damme'a. Dolph Lungren też go pobił do nieprzytomności na jakimś przyjęciu czy gdzieś tam Jean Claude cos tam pyskował i łapami się rzucał, no to dostał.
Za dużo sterydów się nażarł. Bił żony, i takie tam. Filmy ma nędzne, ale to klasyki w porównaniu z tym co kręci Tom Cruise.
Napisano Ponad rok temu
A co kręci Cruise??Filmy ma nędzne, ale to klasyki w porównaniu z tym co kręci Tom Cruise.
Napisano Ponad rok temu
Poza "Samurajem" to nie za bardzo przychodzi mi do głowy jakiś film z ciekawą fabułą i scenami walki, w którym grał lub go produkował.
Chyba nie masz na myśli "MI: 1-3":?::?:
Naprawdę dobry film i nawet TC nie mógł do popsuć (że nie powiem inaczej).
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2."Fight For Love"
3."Feeling So Good Today"
4."How Do You Keep Comin' Back"
5."Never Surrender"
6."I Won't Stay"
7."Roll With The Punches"
8."Best Of What I Got"
9."Let The Day Begin"
10."Don't Go"
11."Poison"
12."It's No Crime"
13."Harlem Nocturne"
Muzy nie moge znalezc ale mam liste utworow z filmu moze ci pomoze Pozdro
Napisano Ponad rok temu
link na emule
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ma ktos moze filmiki z tych awantur, co to je van Damme wyprawial po pijaku? 8)
Napisano Ponad rok temu
Cos mi nie dziala ten link [quote] musiz miec zalaczone emule wciskajac linka ..[/quote]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy istnieją takie treningi?
- Ponad rok temu
-
Jaką sztukę walki wybrac??
- Ponad rok temu
-
Jaki system samoobrony dla osoby na wózku?
- Ponad rok temu
-
rekawice firmy pahuyuth
- Ponad rok temu
-
Porządna siłownia lub/i dobry trener w Krakowie?
- Ponad rok temu
-
Buty treningowe do MMA
- Ponad rok temu
-
Kubotan
- Ponad rok temu
-
Amerykanski wojownik
- Ponad rok temu
-
Londyn MA :)