Bushido 11 - oficjalne walki
Napisano Ponad rok temu
Mitsuhiro Ishida vs Marcus Aurelio
Tatsuya Kawajiri vs Charles "Krazy Horse" Bennett
Hayato Sakurai vs Olaf Alonso
Jason Black vs Eoh Won Jin
WW GP Fights
Denis Kang vs Murilo Ninja
Murilo Bustamante vs Amar Suloev
Phil Baroni vs Kazuo Misaki
Ryo Chonan vs Joey Villasenor
Akihiro Gono vs Hector Lombard
Paulo Filho vs Yoon Dong Sik
Makoto Takimoto vs Gegard Mousassi
Pozdro 600
Napisano Ponad rok temu
Tatsuya Kawajiri vs Charles "Krazy Horse" Bennett
Jako ze ubóstwiam Kawajiri to oczywiste jest to ze wygra a na pewno pokaze swoim fanom ze jest dobrym fighterem. Bannett - jego technika pozostawia wiele do zyczenia. Rozumiem ze lubi robic sobie zarty przed/podczas/po walce to mimo wszytko i tak przegra.
Bardzo lubie Baroniego chociaz czasami jego zachowanie jest zenujace. Bede mu kibicowalPhil Baroni vs Kazuo Misaki
oo prosze - ten pan popisal sie podczas walki z Rampage dlatego wydaje mi sie ze wygraPaulo Filho vs Yoon Dong Sik
Napisano Ponad rok temu
oo prosze - ten pan popisal sie podczas walki z Rampage dlatego wydaje mi sie ze wygraPaulo Filho vs Yoon Dong Sik
hehe rozumiem ze to byl zart?
Jestem pewien ze Paulo Filho wygra cale to GP i dalej bedzie mial w rekordzie same wygrane, jest w tym gronie zdecydowanie najlepszy! Widziales jak zniszczyl Ninje w ostatniej walce? :twisted:
A zupelnie nie wiem co Yoon Dong Sik ze swoimi 3 przegranymi walkami robi w tym turnieju :roll:
Napisano Ponad rok temu
chyba, ze zawalczy ze zwyciezca, jak Fedor ze zwyciezca OWGP.
Ninja powinien troche przytyc, bo cos slabiej sobie radzi, odkad na jego ciele ukazaly sie zarysy miesni, a sadelko zniknelo. mimo wszystko jemu kibicuje i mam nadzieje, ze w finale dokopie Filho.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzie Henderson???
W gp jest 7 walk więc wychodzi na to ,że Henderson dojdzie w 2 rundzie.
Napisano Ponad rok temu
Po ich ostatniej walce sadze ze miedzy nimi istnieje przepasc, Filho ma duzo lepsza technike niz Ninja :twisted:Ninja powinien troche przytyc, bo cos slabiej sobie radzi, odkad na jego ciele ukazaly sie zarysy miesni, a sadelko zniknelo. mimo wszystko jemu kibicuje i mam nadzieje, ze w finale dokopie Filho.
Napisano Ponad rok temu
Henderson ich wszystkich wciaga na przystawke. ma pas, wiec kladzie na nich lache
Jak dla mnie finał wygrał Bustamante i byłem w szoku jak usłyszałem decyzje sędziów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spoko Filho zdobedzie pas w WW GP, a Mino w OW GPRównież podobnie uważam. BTT okradziono z dwóch pasów.
Napisano Ponad rok temu
Podobnie uwazam.
W tym GP wygra Filho.
Czy ja wiem - mamy tu wielu bdb zawodników i wydaje mi sie ze mozecie sie zdziwic kto bedzie mistrzem. Nawet mamy tu Ryo Chonana który jak wiadomo do kiepskich zawodników nie należy i mozliwe ze skopie tylki kilku zawodnikom.
Poza tym jest KAWAJIRI a to moj faworyt zawsze i wszedzie.
I Marcus Aurelio znowu klepnie Gomiego.
Chyba w snach Tym razem to skonczy sie inaczej
To będą piękne walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przegral w tamtym roku z Baronim i Hendersonem, wiec raczej duzo nie zwojuje w tej stawce.Za to Ryo Chonan startuje w GP więc ....
Napisano Ponad rok temu
troche dziwny wybor ale widac ze Pride blisko szledzi amerykanska scene. Maha przestawi Olafo nos po raz N-tny.
Napisano Ponad rok temu
jesli widziales tamte walki to na pewno zauwazyles ze to bylo zwykle obtlukiwanie . praktycznie 0 techniki. zarowno henderson jak i baroni dobrze udezaja ale Chonan uczy sie na bledach wiec jest prawdopodobienstwo ze uda mu sie wygrac. Tak jak juz powiedzialem - poczekamy - zobaczymy. Do 4 Czerwca jeszcze trochePrzegral w tamtym roku z Baronim i Hendersonem, wiec raczej duzo nie zwojuje w tej stawce.Za to Ryo Chonan startuje w GP więc ....
Napisano Ponad rok temu
tylko bez spoilerow prosze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium MMA i BJJ z nauczycielem Silwy i Shoguna
- Ponad rok temu
-
Video-Hammerhouse vs Chutebox(po walce Coleman vs Shogun)
- Ponad rok temu
-
KURS INSTRUKTORA MMA (valetudo.pl)
- Ponad rok temu
-
Sparing ktory obiecalem, Kawajiri z 17 latkiem
- Ponad rok temu
-
Nastek
- Ponad rok temu
-
Krzysztof Soszyńki - coś ktoś wie na jego temat