50 zł miesięcznie* za treningi BJJ i MMA ( MMA WARSZAWA )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w niektorych klubach jest full co-szatniarzowanie i nie ma problemow
Napisano Ponad rok temu
dlaczego brak wlasnej szatni mial by wiazac sie z zakazem trenowania?
w niektorych klubach jest full co-szatniarzowanie i nie ma problemow
Myślałam, że może są przewrażliwieni, albo co...
Hmmm...
Skoro banalny i zabawny jednocześnie... nie wiem, kurcze, może jakis zakład?
"A ni cholery! Zobaczycie, póki ja tu rzadzę, żadna baba nie bedzie mi chłopaków bałamuciła na macie! Jak się złamię - stawiam wszystkim miesięczny staz w Brazylii!"
Może ktoś popełnił kiedys takową deklarację i się wycofać nie idzie ?
[jeśli nadal nie trafiłam (co chyba niestety jest dość prawdopodobne), poproszę o koło ratunkowe ]
Napisano Ponad rok temu
Józefów jest pod MMA Warszawa chociażby z tego powodu, że prowadzący tam zajęcia Adam Pietruszko jest w MMA Warszawa i deklaruje całkowitą lojalność wobec Mirasa - może niektórym wyda to sie dziwne, ale Adam twierdzi, że skoro Miras go "wykształcił" to nieco wdzięczności by mu sie należało.
Jeżeli trener w danej sekcji twierdzi, że czuje się częścią MMA Warszawa, to raczej dziwnie by było gdyby jego uczniowie twierdzili, że jest inaczej.
Napisano Ponad rok temu
Zona Mirasowi zakazala przyjmowac dziewczyny do sekcji? Zgadlem?Niestety raczej nie zgadniesz, ale powód rzeczywiście jest dośc zabawny i dowodzi tylko, że to nie mężczyźni rządza tym światem
Napisano Ponad rok temu
WYGRAŁEŚ KARNET NA 6 miesiecy W MMA WARSZAWA...
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na boga.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z żoną się nie dyskutuje, żony lepiej się słuchać... :wink: ma się później mniej słuchania
słowa godne mędrca
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli trener w danej sekcji twierdzi, że czuje się częścią MMA Warszawa, to raczej dziwnie by było gdyby jego uczniowie twierdzili, że jest inaczej.
Nie zgodze sie - nie czuje sie w zaden sposob zwiazana z MMA Warszawa /a to bylby psikus ;] / pomimo tego, ze trenuje u Adama. Przeciez on nie jest _wlasnoscia_ p. Mirka, a juz tym bardziej nie jego uczniowie.
Napisano Ponad rok temu
Nie zgodze sie - nie czuje sie w zaden sposob zwiazana z MMA Warszawa /a to bylby psikus ;] / pomimo tego, ze trenuje u Adama. Przeciez on nie jest _wlasnoscia_ p. Mirka, a juz tym bardziej nie jego uczniowie.
Klub nalezy do organizacji MMA Polska. Wiec chcac ne chcac jestes czlonkiem tej organizacji. MMA Warszawa to glowny osrodek MMA Polska.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zaginiony ochraniacz na uszy - seminarium z Macaco
- Ponad rok temu
-
NO LIMITS GRAPPLING CHALLENGE w Toruniu
- Ponad rok temu
-
Gdzie BJJ zyskało największą popularność w europie ?
- Ponad rok temu
-
!grupa weekendowa & zniżki! - GB ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
Brazilian Jiu Jitsu po Japońsku
- Ponad rok temu
-
Mongolskie zapasy (sorry za dubla-wypadek przy pracy;)
- Ponad rok temu
-
Mongolskie zapasy :)
- Ponad rok temu
-
"ROBERTO ATALLA" Już wkrótce w Polsce!!!
- Ponad rok temu
-
charakterystyka kodokan gliwice
- Ponad rok temu
-
Ciemnoskorzy a BJJ!!??
- Ponad rok temu